Sākas biļešu pārdošana festivālam «Laba Daba 2015» (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Roberts Neilands/Apollo

Sākas biļešu pārdošana festivālam «Laba Daba 2015» – vasaras sajūtu pilna dāvana Ziemassvētkos un Jaunajā gadā.

«Laba daba» ir starptautisks mūzikas festivāls, kas nākamajā vasarā norisināsies jau 7 gadu un būs piesātināts ar labu mūziku, aizraujošām nodarbēm un labdabīgu atmosfēru, kas bieži vien ir galvenais iemesls kāpēc cilvēki turp dodas.

www.bilesuserviss.lv

Festivāls kā ierasts norisināsies Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā «Ratnieki», Līgatnes pagastā, Līgatnes novadā.

Balstoties uz jau iekoptām tradīcijām, festivāls piedāvās dažādas regeja, etno-folka, roka, elektro un citas mūzikas variācijas, kā arī bagātu papildprogrammu ar radošām, aizraujošām, sportiskām un izzinošām aktivitātēm visām paaudzēm, tai skaitā ģimenēm ar bērniem.

Aicinām LABA DABA draugus līdz janvāra izskaņai iegādāties ieejas biļetes uz abām festivāla dienām par 25EUR. Atgādinām, ka bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja festivālā pieaugušo pavadībā arī šogad būs bez maksas. Savukārt no 1.februāra festivāla divu dienu biļetes maksās 30EUR un sekos informācija par grupas biļetēm un īpašu piedāvājumu ģimenēm.

Grupas tiks izziņotas 2015. gada sākumā.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu