Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Pikanti apaļumi jutekliskajā «Pirelli» kalendārā (18+) (37)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Leģendārais fotogrāfs Stīvens Mīsels ir autors 42. ikoniskajam «Pirelli» kalendārām, kurā ir redzamas pasaulē skaistākās sievietes. Arī 2015.gads nav bijis izņēmums.

2015.gada kalendārā redzamas tādas supermodeles, kā Džoana Smolsa, Adriana Lima, Natālija Vodianova, Džidži Hadida un citas.

«Manuprāt, kalendārā redzamās sievietes ir estētiskākās modeles mūsdienu pasaulē. Viņas attēlo visus stereotipus par mūsdienu modes pasauli,» uzskata kalendāra fotogrāfs Mīsels.

«Es nevēlējos radīt konceptuālu kalendāru vai fotografēt to kādā noteiktā vietā, bet gan radīt 12 fotogrāfijas, kurās redzams sievietes jutekliskums.»

Video ieskats 2015.gada kalendārā:

Par «Pirelli» kalendāru

Savu pirmo kalendāru «Pirelli» izdeva pagājušā gadsimta 60. gadu vidū. Tā bija ekskluzīva dāvana Jaunajā gadā kompānijas nozīmīgākajiem klientiem. Vairāku desmitu tūkstošu eksemplāru izdotā kalendāra pamattēma vienmēr ir bijusi sieviete un viņas ķermeņa skaistums. Katru gadu «Pirelli» uzaicina kādu no pasaulē slavenākajiem fotogrāfiem realizēt savu šā skaistuma koncepciju. Uzaicinājumu fotografēties kalendāram uzskata par pagodinājumu pat paši slavenākie pasaules modeļi.

«Pirelli» kalendārs netiek pārdots — tas tiek tikai dāvināts, tāpēc katrs tā izdevums ir retums. Starp slavenām personām, kurām tas tiek dāvināts, jāmin Francijas prezidents Žaks Širaks, Spānijas karalis Huans Karloss, princis Čārlzs un daudzi citi pasaulē nozīmīgi un populāri cilvēki.

«Pirelli» kalendāra oficiālajā mājas lapā http://www.pirellical.com iespējams iepazīties ar visu iepriekšējo kalendāra izdevumu fotogrāfijām un noskatīties filmas par to tapšanu.

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu