Džekija Čana dēlam uzrādīta apsūdzība par narkotiku glabāšanu (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ķīniešu aktiera Džekija Čana dēlam Džeisijam pirmdien uzrādīta apsūdzība par narkotiku glabāšanu, kas nozīmē, ka viņš tiks tiesāts.

32 gadus vecais Džeisijs, kurš ir aktieris un dziedātājs, šogad tika aizturēts Pekinā. Analīzes atklāja, ka viņš lietojis marihuānu, kā arī viņa mājās tika atrasti 100 grami aizliegtās vielas.

Prokuratūra norādīja, ka pret Džeisiju ierosināta lieta par «patvēruma došanu citiem, lai lietotu narkotikas».

Ķīnas policija 2009.gadā iecēla Džekiju Čanu par «narkotiku kontroles vēstnieku».

Policija uzsākusi bargu cīņu ar narkotikām, kas vainagojusies arī ar vairāku slavenību aizturēšanu. Mēneša sākumā par marihuānas un amfetamīna glabāšanu tika arestēts 40 gadus vecais aktieris Gao Hu, kurš spēlēja slavenā režisora Džana Jimou filmā «The Flowers of War».

Augustā 42 mākslinieku menedžmenta kompānijas Pekinā parakstīja vienošanos ar policiju, kurā solīja nenodarbināt no narkotikām atkarīgas slavenības.

Oficiālās avīzes «People's Daily» izdotajā tabloīdā «Global Times» trešdien publicētā komentārā bija teikts, ka ķīniešu slavenībām nevajadzētu gaidīt žēlastību no valdības vai sabiedrības. «Pēc skandāliem fanu uzticību nezaudēja tādas rietumu slavenības kā Kobe Braients un Hjū Grants, radot ķīniešu mākslinieku vidū ilūziju, ka viņiem palaimēsies tikpat lielā mērā,» lasāms komentārā. «Taču ķīniešu slavenībām tiek uzstādīta augstāka morālo standartu latiņa nekā viņu kolēģiem no Rietumiem.»

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu