Top 10 gada skaļākie pasaules skandāli un sensācijas (32)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Kā jau katru gadu, arī 2014.gadā neizpalika slavenību skandāli un sensācijas pasaules mērogā. Esam apkopojuši 10 skandalozākos no tiem!

Slavenību kailfoto pa visu internetu

Īstu sensāciju internetā izraisīja hakeru uzbrukums mākoņdatu glabāšanas vietnei «Apple iCloud», pēc kura internetā tika nopludināti populāru ASV aktrišu un dziedātāju kailfoto, kas nozagti no viņu viedtālruņiem.

No hakeru uzbrukumu cieta tādas slavenības, kā Rianna, Kima Kardašjana, Kirstena Dansta, Vinona Raidere, Mērija Keita Olsena, Keita Apltone, Avrila Lavinjē un citas.

Eirovīzijā uzvar bārdainā Končita

10.maijā Kopenhāgenā notika Eirovīzijas dziesmu konkursa fināls, kurā uzvaru un tiesības nākamgad rīkot populāro dziesmu konkursu ar dziesmu «Rise Like a Phoenix» ieguva viena no spilgtākajām un apspriestākajām Eirovīzijas dziesmu konkursa dalībniecēm - transvestīts Končita Vursta no Austrijas.

Končita Vursta - īstajā vārdā - Toms Noirvits, kurš pirms aptuveni trīs gadiem nolēma uzstāties kā dāma un izvēlējās šo pseidonīmu (kas tulkojumā nozīmē desiņa) - 25 gadus vecā skatuves dīva ieguvusi iesauku «Bārdainā desiņa».

Keitas Midltones atkailinātās pēcpuses foto

Par īstu sensāciju kļuva austrāliešu laikraksts «Sydney Daily Telegraph» publicētā fotogrāfija ar Lielbritānijas prinča Viljama sievas Ketrinas atkailitnāto pēcpusi.

Fotogrāfija tika uzņemta Viljama, Ketrinas un jaundzimušā prinča Džordža vizītes laikā Austrālijā, kas norisinājās aprīlī. Tā tika publicēta vācu tabloīdā «Bild», bet dienu vēlāk bija sasniegusi Austrālijas medijus.

Keita nofotografēta pēc izkāpšanas no helikoptera. Vējš sacēlis uz augšu viņas baltos un zilos toņos ieturēto kleitu.

«Nedaudz muļķīgi gaidīt, ka pārējās valstis sekos britu mediju paraugam. It īpaši pasaulē, kurā atkailināta miesa un komercija iet roku rokā,» sacīja «Sydney Daily Telegraph» žurnāliste Anete Šārpa. «Ja Kembridžas hercogiene nevēlas sevi pasargāt, iešujot smagumus svārku apakšmalā, tad kāpēc mums būtu viņa jāsargā?»

Igaunijas pirmās lēdijas neveiksmīgais sānsolis

Īsts skandāls norisinājās kaimiņvalstī, kur Valsts prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa sieva tika pieķerta skūpstāmies ar nepazīstamu vīrieti.

Izdevums «Kroonika» publicēja fotogrāfijas, kurās Igaunijas pirmā lēdija redzama dejojam un skūspstāmies ar kādu nepazīstamu vīrieti naksnīgā kafejnīcā Tallinā.

Izdevums apgalvo, ka fotogrāfijas uzņemtas naktī uz 7.augustu «Solaris Centre» terases kafejnīcā. «Kroonika» raksta, ka tur notikušas svinības un prezidenta sieva visu nakti dejojusi ar kādu aptuveni 28-30 gadus vecu vīrieti un beigās skūpstījusies.

Pēc notikušā viņa kopā ar meitu pameta Igauniju.

Renē Zelvēgeres «jaunā seja»

Par plaši apspriestu tēmu kļuva populārās filmas «Bridžitas Džounsas dienasgrāmata» aktrises Renē Zelvēgeres parādīšanās žurnāla «ELLE» pasākumā.

Pēc parādīšanās sabiedrībā internetā ātri izplatījās viņas jaunākās fotogrāfijas, kuras vēlāk tika salīdzinātas ar vecajām. Skaidri redzams, ka aktrise pārvērtusies līdz nepazīšanai. Bulvārprese vēstīja, ka, ierodoties pasākumā Zelvēgere uz brīdi noturēta par aktrisi Kameronu Diazu.

Sievietes pierāda, ka viņām patīk sliktie puiši

30 gadus vecais Džeremijs Mīks 18.jūnijā tika arestēts par ieroču uzglabāšanu Kalifornijā. Cietumā uzņemtā fotogrāfija ir noplūdusi internetā un kļuvusi par sensāciju.

Pēc tam, kad policijas departaments portālā «Facebook.com» nopublicēja kārtējā noziedznieka bildi, lai brīdinātu sabiedrību, tai pēkšņi sāka uzrasties ievērojams komentāru un «like» skaits.

Pēc plašās sieviešu atsaucības vairāki augstās modes nami vēlējās Mīkam piedāvāt darbu modes biznesā.

Vairākas slavenības pievēršas #FreeTheNipple

Britu modele Kara Delavinja, Brūsa Vilisa un Demijas Mūras meita Skola un televīzijas šovu vadītāja Čelsija Handlere ir tikai dažas no slavenībām, kuras šogad uzsāka dalību sociālajā kampaņā «Free The Nipple» un sociālajos tīklos publicējušas vairākas fotogrāfijas, kurās redzamas kailām krūtīm.

35 pasaules valstīs sievietēm ir aizliegts atrasties publiskā vietā bez krūštura vai apģērbā, kas neaizsedz krūtis. Kampaņa «Free the Nipple» ir par sieviešu un vīriešu dzimumu līdztiesību un vēlas šo likumu mainīt.

Kardašianas dibens «uzspridzina» internetu

Pēc atkailinātās fotosesijas žurnālam «Paper Magazine» apspriests kļuva arī realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašianas lielais dibens un viņas drosmīgi atkailinātās bildes.

Par kailajām bildēm internetā varēja vērot daudzus atzinīgus komentārus, taču daudzi bija negatīvi.

Žurnāla izdevumam bija viens mērķis: parādīties visā internetā. «Nav neviena cita cilvēka, kurš varētu izpildīt šo uzdevumu labāk,» teikuši žurnāla «Paper Magazine» pārstāvji.

Pati Kardašiana par fotogrāfijām arī bija sajūsmā, savā sociālās vietnes «Twitter» profilā viņa ierakstīja: Un kāds vēl saka, ka man nav talanta.. Pamēģiniet paši noturēt šampanieša glāzi uz sava dibena.

Depardjē atzīšanās

Īstu rezonansi izraidīja skandalozā aktiera Žerāra Depardē atzīšanās viņa šogad izdotajā autobiogrāfijā.

«Kad man bija 10 gadi, izskatījos tā, it kā man būtu 15,» autobiogrāfijā rakstījis Depardjē. Tajā vecumā viņš sapratis, ka ir pievilcīgs un piesaista vīriešus. «Jau tad, kad biju pavisam jauns, sapratu, ka piesaistu homoseksuāļus,» atklājis slavenais aktieris, piebilstot, ka par seksu ar vīriešiem viņš ir prasījis samaksu.

Aktieris atzinās ne tikai prostitūcijā, bet arī zagšanā. Kad Žerārs bija jauns, viņš esot trīs nedēļas atradies cietumā, jo nozadzis mašīnu. Viņš atzinies arī, ka ik pa laikam palīdzējis kādam vīrietim izrakt nesen apglabātus līķus, lai nozagtu viņu dārglietas un kurpes.

Populārākais slavenību «selfijs»

2.martā Losandželosā norisinājās ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanu ceremonija, kuras vakara vadītāja bija komiķe Elena Dedženeresa.

Dedženeresas «Oskara» apbalvošanas pasākuma laikā uzņemtā pašbilde ar Bredu Pitu, Merilu Strīpu, Dženiferu Lorensu un citām slavenībām sacēla vētru tviterī, kur tā līdz šova beigām tika retvītota vairāk nekā 2,1 miljonu reižu. Pašbilde pārspēja visus rekordus. Šobrīd tā retvītota 3,3 miljonu reižu.

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu