Zināms, kur notiks filmas «Greja piecdesmit nokrāsas» pirmizrāde (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Erotiskā bestsellera «50 Shades of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas») starptautiskā pirmizrāde norisināsies Berlīnes kinofestivālā, pirmdien paziņoja kinolentes veidotāji.

Režisores Semas Teilores-Džonsones filma Berlinālē tiks izrādīta 11.februārī. Svētā Valentīna dienas nedēļā kinolente iznāks ASV un Eiropā.

Tajā attēlota naivās studentes Anastasijas Stīlas un turīgā uzņēmēja Kristjena Greja iepazīšanās un iemīlēšanās. Romāna centrālā tēma ir galveno varoņu sadomazohistiskās attiecības. Kinolentē galvenās lomas spēlē amerikāņu aktrise Dakota Džonsone un īru aktieris Džeimijs Dornans.

Dornans atklājis, ka viņa līgumā esot īpaši atrunāts, ka viņš filmā nepozēšot pilnīgi kails.

Filmas režisore ir Sema Teilore-Džonsone, kuras vienīgā iznākusī pilnmetrāžas filma ir 2009.gada biogrāfiskā filma par eksbītlu Džonu Lenonu «Nowhere Boy».

Oktobrī filmas uzņemšanu nācās uz laiku atlikt, jo no sadarbības negaidīti atteicās galvenās lomas tēlotājs Čārlijs Hanems. Viņa vietā stājās īru aktieris Dornans.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu