Pretrunīgas ziņas par Šūmahera veselības stāvokli (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Septiņkārtējā F1 pasaules čempiona Mihaela Šūmahera kādreizējā menedžere Sabīne Kema nav apstiprinājusi svētdien medijos publicēto informāciju par sportista veselības stāvokli un progresu veseļošanās procesā.

«Mums būs vajadzīgs ilgs laiks. Tā būs ilgstoša cīņa,» par pasaulslavenā sportista veselības stāvokli aģentūrai «Reuters» sacījusi Kema, piebilstot, ka Šūmahera atlabšana ir atbilstoša viņa nopietnajam stāvoklim.

Bijušais F1 pilots Filips Štreifs intervijā izdevumam «Le Parisien» svētdien pavēstīja, ka Šūmahers vēl nav atguvis runas spējas, taču viņš atpazīst savus tuviniekus.

Šreifs apgalvojis, ka ziņas par Šūmahera veselības stāvokli viņš uzzinājis no sportista sievas. Šūmahers patlaban mēģina saviem spēkiem pacelties gultā sēdus, un «pastāv cerība, ka nākotnē viņš spēs pārvietoties ar kruķiem».

Kema gan norādījusi, ka Šreifs nekad nav bijis Šūmahera tuvs draugs, bet viņa apgalvojumi par kontaktiem ar ģimenes locekļiem nav patiesi.

«Es [šādus apgalvojumus] nevaru apstiprināt. Es varu tikai teikt, ka es nezinu, kur Šreifs ieguvis šādu informāciju,» teikusi viņa.

Šodien aprit gads kopš slēpošanas negadījuma, kurā smagi cieta Šūmahers. Ilgu laiku sportists bija komā, bet septembrī viņš tika izrakstīts no slimnīcas un tika nogādāts mājās, kur turpina veseļošanos.

Arī iepriekš izskanējušās dažādas ziņas par sportista veselības stāvokli, tomēr ģimene paziņojumos norādījusi, ka Šūmahera atlabšana būs ilgstošs process.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu