Kaitbordista meklējumus pārtrauc; to rezultāti nav iepriecinoši (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Svētdienas vakarā pārtraukta pie Kolkas raga pazudušā kaitbordista Renāra Mileiko meklēšana. Kā vēsta «LTV Dienas ziņas», diemžēl, bet sportistu nav izdevies atrast.

Jūras meklēšanas un glābšanas koordinācijas centra priekšnieks, komandleitnants Andris Skribis Latvijas Televīzijai atklāja, ka svētdien meklēšana tiek pārtraukta, un sportistu nav izdevies atrast.

Meklēšanā bija iesaistīts arī helikopters, kura pilots vēstīja, ka laika apstākļi meklēšanas rajonā nebija ļoti slikti, un redzamība bija salīdzinoši laba, taču meklējumi nedeva rezultātus.

Tiek vēstīts, ka rajons, kur pazuda kaitbordists Mileiko, trīs reizes tika pārmeklēts ar helihopteru, un divas reizes ar kuģiem.

Iepriekš vēstīts, ka glābēji izsaukumu uz Dundagas novadu saņēma sestdienas pēcpusdienā pēc pulksten 15. Krastā palicēji stāstīja, ka Mileiko iepūsts jūrā un pazudis no redzesloka.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu