Brīvprātīgie turpina jūrā pazudušā Renāra meklēšanu; aicina palīdzēt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: krokorr, CC BY-NC-SA 2.0

Sestdienas pēcpusdienā jūrā pazudušā kaitbordista Renāra Mileikas meklēšana turpinājusies arī pagājušajā naktī, tomēr sportists joprojām nav atrasts.

Brīvprātīgo meklētāju grupas koordinators Āris Muitnieks sarunā LNT raidījumā «900 sekundes» sacīja, ka meklēšanas notikusi arī pagājušajā naktī, taču Renāru atrast nav izdevies.

Viņš apliecināja, ka arī pirmdien brīvprātīgie turpinās pārmeklēt piekrasti, cerībā atrast vīrieti.

«Aicinu visus, kuri dzīvo piekrastes rajonos, iziet plašāku loku jūras krastā, un ziņot, ja kaut ko pamana,» sacīja Muitnieks.

Jautāts, vai viņam ir zināms par glābšanas dienestu iesaisti Renāra meklēšanā arī šodien, Muitnieks sacīja, ka notiekot komunikācija ar Igauniju par palīdzības sniegšanu, taču par Latvijas dienestu turpmāko rīcību viņam informācijas nav.

Kā ziņots, svētdienas vakarā pārtraukta pie Kolkas raga pazudušā kaitbordista meklēšana.

Jūras meklēšanas un glābšanas koordinācijas centra priekšnieks, komandleitnants Andris Skribis Latvijas Televīzijā atklāja, ka svētdien meklēšanā bija iesaistīts arī helikopters, kura pilots vēstīja, ka laika apstākļi meklēšanas rajonā nebija ļoti slikti, un redzamība bija salīdzinoši laba, taču meklējumi nedeva rezultātus.

Tiek vēstīts, ka rajons, kur pazuda kaitbordists, trīs reizes tika pārmeklēts ar helihopteru, un divas reizes ar kuģiem.

Iepriekš vēstīts, ka glābēji izsaukumu uz Dundagas novadu saņēma sestdienas pēcpusdienā pēc pulksten 15. Krastā palicēji stāstīja, ka Renārs iepūsts jūrā un pazudis no redzesloka.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu