Kaitbordista meklējumi: VUGD pastāsta par aizvadīto nakti

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Meklējot kaitbordistu, kurš sestdien pazuda jūrā pie Kolkas, glābēji pagājušajā naktī pēc brīvprātīgo lūguma izgaismoja jūras krastu, aģentūra BNS uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Krasts izgaismots ar lukturiem pie Kaltenes, kur pēc brīvprātīgo pieņēmumiem, iespējams, straume varējusi atnest sportistu. Palīdzība meklēšanas darbos sniegta no plkst.23 līdz diviem naktī.

Jau ziņots, ka kaitbordista meklēšanu turpina brīvprātīgie.

Aģentūra BNS jau vēstīta, ka izsaukumu VUGD par nelaimes gadījumu saņēma sestdien plkst.15.48. Pēc 36 minūtēm notikuma vietu sasniedza glābēji no Dundagas un Rojas posteņiem.

VUGD Jūras Krasta apsardzei par notikušo paziņoja plkst.15.56. Vienlaicīgi par atgadījumu tika informēti mediķi. Jūras Krasta apsardzes kuģis uz notikuma vietu devās plkst.16.27.

Lielvārdē esošajam glābšanas helikopteram tika izsludināta trauksme plkst.15.57, bet plkst.17.16 tas pacēlās no lidostas. Glābšanas rajonā helikopters ielidojis plkst.17.58 un pēc piekrastes apskates 18.25 sāka meklēšanu, vadoties pēc pēdējām zināmajām koordinātēm.

Kaitbordists netika atrasts. Svētdien dienesti jūrā pazudušā sportista meklēšanu pārtrauca.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu