LiepU sākusies pieteikšanās centralizēto eksāmenu kārtošanai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Liepājas Universitāte (LiepU) sadarbībā ar Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrijas Valsts izglītības satura centru sākusi pieņemt pieteikumus vidusskolas centralizēto eksāmenu kārtošanai, portālu «Apollo» informēja Kristīne Timermane, LiepU sabiedrisko attiecību speciāliste.

Centralizēto eksāmenu kārtošanai var pieteikties personas, kuras ir ieguvušas vidējo izglītību un iepriekšējos gados nav kārtojušas nepieciešamos centralizētos eksāmenus vai vēlas uzlabot centralizēto eksāmenu vērtējumus.

Interesenti var pieteikties centralizētajiem eksāmeniem latviešu valodā, matemātikā, fizikā, ķīmijā, bioloģijā, Latvijas un pasaules vēsturē, angļu valodā, krievu valodā, vācu valodā un franču valodā.

Pieteikumus eksāmenu kārtošanai pieņem Liepājas Universitātē (Lielā iela 14, 2.stāvs, 238.telpa) pirmdienās, otrdienās, trešdienās un ceturtdienās plkst.9.00 - 12.00, 13.00 - 16.00. Līdzi jāņem pase vai identifikācijas karte, vidējo izglītību apliecinošs dokuments, kā arī kvīts, kas apstiprina maksājumu par eksāmenu. Maksājumu var veikt LiepU grāmatvedībā (Lielā ielā 14, 2.stāvs, 217.telpa), svešvalodas eksāmens, latviešu valodas eksāmens - 11.00 EUR; fizikas, bioloģijas, ķīmijas eksāmens - 15.00 EUR; pārējie eksāmeni - 10.00 EUR.

Centralizēto eksāmenu grafiku un pieteikšanās termiņus skatīt LiepU mājas lapā www.liepu.lv / Nāc studēt! / Centralizētie eksāmeni .

Plašāka informācija - Uzņemšanas komisijas sekretāre Ilze Magazeina, Lielā iela 14, 2.stāvs, 238.telpa, tālr. 63422505 vai 26190339, e-pasts: ilze.magazeina@liepu.lv .

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu