Skārleta Johansone spēlēs galveno lomu japāņu ekranizācijā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix

Amerikāņu aktrise Skārleta Johansone ieguvusi lomu Japānā populārās animācijas filmas un komiksu sērijas «Ghost in the Shell» ekranizācijā.

30 gadus vecā aktrise spēlēs galveno lomu Holivudas ekranizācijā, kurā Japānas Nacionālās drošības padomes slepena struktūrvienība izmeklē ar tehnoloģijām saistītus noziegumus.

Gaidāmās filmas režisors būs Rūperts Sanderss, kurš uzņēma 2012.gada pasaku filmu «Snow White and the Huntsman» («Sniegbaltīte un mednieks»). Scenārija autors ir Bils Vīlers.

Kino industrijas žurnāls «The Hollywood Reporter» atklājis, ka Johansonei piedāvāts desmit miljonu ASV dolāru (8,4 miljonus eiro) honorārs.

Johansone pierādījusi sevi kā zinātniskās fantastikas filmu aktrisi. Viņa atveidoja galveno lomu kinolentē «Lucy» («Lūsija»), kas kļuvusi par ārzemēs populārāko franču filmu pēdējo 20 gadu laikā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu