MTG skaidro, kāpēc pārtraukta sadarbība ar Domburu (505)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pagājušā gada beigās izskanēja informācija, ka sākot ar janvāri kanāls LNT vairāk nerādīs raidījumu «Dombura studija», jo ir pārtraukta sadarbība ar žurnālistu Jāni Domburu. «MTG Latvia» sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Marta Zandersone portālam «Apollo» paskaidroja, kādēļ pieņemts šāds lēmums. 

Zandersone apstiprina, ka sākot ar 2015.gada janvāri kanāls LNT neturpinās sadarbību ar «Dombura studijas» veidotājiem.

«Dombura studija» ir pēdējo gadu dārgākais projekts, kas rādīts kanālā LNT. Skatītājs ar savu pulti ir tas, kurš izvēlas sev tīkamāko programmu. Diemžēl LNT skatītāji pirmdienu vakaros labprātāk pavada laiku ar programmām, ko piedāvā citi televīzijas kanāli,» saka Zandersone.

Viņa norāda, ka izmaksas, kas rodas pārraidot «Dombura studiju», ir ļoti augstas un liela daļa skatītāju šo raidījumu neskatās, tādēļ pieņemts lēmums šajā gadā vairs neturpināt sadarbību ar «Dombura studijas» veidotājiem.

«Mēs kā televīzija, kuras ienākumi veidojas no reklāmdevēju naudas, kurus, savukārt, interesē plašs skatītāju loks, nevaram atļauties pārraidīt projektu, kuram jau ilgstoši ir samazinājies skatītāju skaits,» skaidro Zandersone.

Pirms Ziemassvētkiem Domburs portālam «Apollo» pastāstīja, ka līgums esot lauzts «negaidīti, vienpusēji un nepamatoti», un iemesli šādai rīcībai varētu būt «viena vai divu cilvēku galvās».

«Bijām vienojušies pēc noteiktiem nosacījumiem strādāt līdz sezonas beigām, nākamajai vasarai, viņi vienkārši neļauj strādāt,» komentēja Domburs.

Uz jautājumu, vai Domburs, iespējams, kādam vienkārši «nav paticis», viņš atbildēja, ka «šajā valstī izslēgt nevar neko». «Viņi droši vien izvēlas savu taktiku, pret ko viņi karo, un kā karo. Līdz ar to man apspriest viņu versijas [par līguma laušanas iemesliem] ir neiespējami, jo viņi nav ar mani sazinājušies, neviens nav aicinājis satikties un izrunāties.»

Jau ziņots, ka no nākamā gada LNT ēterā vairs nebūs vērojams raidījums «Dombura studija», kas LNT bija vērojams no šā gada aprīļa.

Komentāri (505)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu