Merilinam Mensonam sekss ir piecas reizes dienā... Nenovelkot apakšveļu (50)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Arī pasaules mēroga slavenībām mēdz būt dažādas fobijas un interesanti paradumi. Kādā intervijā ar Merilinu Mensonu ir atklājies, ka viņam ir bail būt kailam, pat tad, kad viņš nodarbojas ar seksu.

Dziedātājs Merilins Mensons ar seksu nodarbojas piecas reizes dienā, kā minimums. Tomēr parasti tas notiek tumsā un nenovelkot apakšveļu, jo viņam ir bail, ka mājās varētu izcelties ugunsgrēks, vēsta portāls «Daily Mail».

«Es vienkārši esmu ļoti kautrīgs, neskatoties uz to, ko visi par mani domā,» dziedātājs atklājis intervijā portālam «Rolling Stone». «Man ir bail no tā, ka aizdegsies māja, tāpēc es nevēlos būt kails.»

Intervijā atklājās arī tas, ka Mensons atsakās doties dušā kopā ar savu draudzeni Lindsiju Juzišu. Dziedātājs paskaidrojis, ka viņam nepatīk intimitāte ar citiem cilvēkiem.

«Esmu bijis vienā dušā ar meiteni kādas divas reizes sava mūža laikā, tas tik un tā bija tumsā. Esmu kautrīgs,» intervijā paskaidrojis Mensons.

Tāpat dziedātājs atklāja arī to, ka mājās viņam ir speciāls gaismas aprīkojums ar kuru iespējams redzēt, vai uz viņa drēbēm ir sperma. Tādā veidā viņa draudzene var noteikt vai Mensons prombūtnes laikā nav darījis ko nerātnu.

Komentāri (50)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu