Džims Kerijs ticis pats pie savas pastmarkas! (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Par godu slaveniem kanādiešu izcelsmes komiķiem izlaistas īpašas suvenīru pastmarkas. Šo aktieru vidū ir arī Holivudas kulta komiķis Džims Kerijs. Nesen izdotajā markā attēlots aktieris un trīs viņa slaveni varoņi – Maska, Eiss Ventura un Loids no filmas «Stulbs un vēl stulbāks».

Deivida Letermena šovā Džims Kerijs stāstīja par savu jauno filmu «Stulbs un vēl stulbāks 2» un ar neslēptu prieku rādīja pastmarku. «Ar to ir jārēķinās. Tie, kuri sacīja, ka es negūšu panākumus, tagad var nobučot man vienu vietu,» jautrā noskaņojumā sacīja aktieris.

Džims Kerijs dzimis 1962. gadā Kanādā. 16 gadu vecumā viņš pameta skolu un Toronto klubos sāka uzstāties stand-up stilā. 1979. gadā Džims pārcēlās uz Losandželosu. 80. gados Dž. Kerijs tēloja otrā plāna lomas filmās un seriālos, pasaules slavu guva 1994. gadā. Tad demonstrēja filmas «Maska», «Eiss Ventura: Zvēru detektīvs» un «Stulbs un vēl stulbāks». Par ASV pilsoni aktieris kļuva 2004. gadā.

Pērn Dž. Kerijs svinēja savas vētrainās Holivudas karjeras divdesmitgadi, šogad turpina «Stulba un vēl stulbāka» piedzīvojumus. Tikai pirmajās trīs filmas demonstrēšanas dienās ASV noilgojušies pielūdzēji nopirka biļetes par 38,05 miljoniem dolāru, nodrošinot pirmo vietu nedēļas vispopulārāko filmu sarakstā. Latvijas kinoteātros komēdija «Stulbs un vēl stulbāks 2» būs jau 30. janvārī.

Reklāmkadri:

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu