Krievijas humora šovi oficiāli pamet Jūrmalu (603)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Humora šovi «KVN» un «Jūrmala» («Jurmaļina») oficiāli atcēluši pasākumu datumu rezervācijas šā gada jūlijā Dzintaru koncertzālē, bet konkursa «Jaunais Vilnis» rīkotāji šobrīd nav snieguši oficiālu paziņojumu par koncertzāles rezervācijas atcelšanu, aģentūrai BNS ziņoja Jūrmalas pilsētas domes pārstāve Zane Leite.

«Protams, žēl, ka divi ilggadējie pasākumi, kas tradicionāli norisinājās Jūrmalā vasarā, šeit vairs nenotiks, bet acīmredzot pasākumu rīkotājiem tas bija vienīgais risinājums laikā, kad Krievija atrodas ļoti sarežģītā sociālekonomiskajā un politiskajā situācijā. Domāju, visiem ir skaidrs, ka tas ir lielās politikas jautājums,» rīkotāju paziņojumu komentēja Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis.

Savukārt Dzintaru koncertzāles valdes priekšsēdētājs Guntars Ķirsis norāda, ka tuvākā mēneša laikā Dzintaru koncertzāle pabeigs šī gada repertuāra izstrādi. «Šis gads būs īpašs ar to, ka pavasara beigās tiks pabeigta mazās jeb slēgtās zāles rekonstrukcija un Dzintaru koncertzāle kultūras pasākumus piedāvās arī rudens un ziemas periodā,» sacīja Ķirsis.

Jūrmala ir otra lielākā oficiālo pasākumu norises vieta Latvijas prezidentūras laikā Eiropas Savienības Padomē, tostarp Jūrmalā notiks viens no galvenajiem pasākumiem – Eiropas Savienības ikgadējais forums Baltijas jūras reģionam. Jau maijā Jūrmalas pludmalē notiks Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) «Masters» posms pludmales volejbolā. Savukārt kultūras jomā Dzintaru koncertzāle uzņems Izraēlas filharmoniķus diriģenta Zubin Mehta vadībā. Visa 2015.gadā garumā Jūrmalā tiks organizēti gandrīz divdesmit Raiņa un Aspazijas 150. jubilejai veltīti pasākumi un norises.

Komentāri (603)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu