Kobzons neapmierināts ar ieceri pārcelt «Jauno vilni»; piedāvā «Melnās jūras vilni» (178)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas mākslinieks Josifs Kobzons negatīvi izteicies par ieceri pārcelt konkursu «Jaunais vilnis» no Jūrmalas uz Sočiem, vēstī Krievijas plašsaziņas līdzekļi. 

Viņš nesaista šo ieceri ar Krievijas un Rietumu savstarpējām sankcijām, bet gan ar to, ka komponistam Igoram Krutojam ieteikts konkursu rīkot Krievijā.

«Ko nozīmē - pārvācas? Var padomāt, ka vagoniņš pārbrauc no vienas vietas uz citu. Tas ir starptautisks konkurss, ar kuru ilgus laikus darbojies Igors Krutojs. Tam jāpaliek tur, kur tas bija! Visi domā kategorijās «Tu esi muļķis! Nē, tu muļķis!». Kāpēc mums vajag kaut ko mainīt, kad jaunieši jau ir piesaistīti šim konkursam,» Kobzonu citē mediji.

Viņš piedāvā Sočos rīkot citu konkursu, kuru varētu nosaukt, piemēram, par «Melnās jūras vilni».

Jau ziņots, ka pagājušajā gadā neilgi pirms konkursa «Jaunais vilnis» sākuma Latvijas ārlietu ministrs Rinkēvičs paziņoja, ka Latvijas «melnajā sarakstā» tiek iekļauti trīs pazīstami krievu estrādes pārstāvji - Kobzons, Oļegs Gazmanovs un Valērija, pēc kā nopietni izskanējis konkursa organizatoru nodoms pasākumu pārcelt prom no Jūrmalas.

Komentāri (178)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu