«Grammy» ceremonijā uzstāsies Madonna un AC/DC (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Robson 72, CC BY-NC-SA 2.0

Gaidāmajā «Grammy» mūzikas balvu ceremonijā 8.februārī uzstāsies tādas mūzikas zvaigznes kā Madonna, AC/DC un Eds Šīrans.

Madonna otrdien sociālajos tīklos publicēja melnos diegos ietītas «Grammy» statuetes attēlu, kas bija noformēts līdzīgi kā viņas vēl neiznākušā albuma «Rebel Heart» vāciņš.

Tā būs Madonnas piektā uzstāšanās prestižajā mūzikas apbalvojumu ceremonijā. Pēdējoreiz viņa uzstājās pagājušā gada pasākumā ar repa duetu «Macklemore» un Raienu Lūisu.

«Grammy» ceremonijā gaidāma austrāliešu smagā roka grupas AC/DC pirmā uzstāšanās kopš jaunākā albuma «Rock or Bust» iznākšanas. Pasākumā nespēlēs bundzinieks Fils Rads, kuram Austrālijā uzrādīta apsūdzība par narkotiku glabāšanu un nāves draudu izteikšanu.

Tikmēr britu dziedātājs Šīrans šogad nominēts divām «Grammy» balvām - par gada albumu un labāko vokālo popmūzikas albumu.

Ceremonijā savas dziesmas izpildīs arī dziedātāja Ariana Grande un kantrimūzikas izpildītājs Ēriks Čērčs.

Popdīva Bejonsa nesen tika atzīta par visu laiku visvairāk nominēto mūziķi «Grammy» balvu pastāvēšanas vēsturē. Savas karjeras laikā viņa tikusi nominēta 47 reizes, pārspējot iepriekšējā rekorda īpašnieci Dolliju Pārtoni.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu