Sokolovs: Daži vīrieši domā, ka ar locekli var aizsniegties līdz bērniņam (105)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

16.janvārī televīzijas skatītāji pirmo reizi varēja vērot skandalozā fotogrāfa Aleksandra Sokolova šovu «Sokolovs par seksu». Pats raidījuma vadītājs atzinis, ka pirmais raidījums šoreiz sanācis pat drīzāk zinātnisks un izglītojošs, nevis seksīgs un izklaidējošs.

Pirmā «Sokolovs par seksu» raidījuma tēma bija sekss grūtniecības laikā. Aleksandrs uzskata, ka tēma ir ļoti aktuāla, jo arī grūtniecības laikā sieviete paliek sieviete, viņai arī gribas mīlēties un gribas sagaidīt īpašu uzmanību no sava vīrieša.

«Par seksu grūtniecības laikā ir daudz aizspriedumu, jo ir cilvēki, kuri domā, ka grūtniecēm labāk vispār nemīlēties, bet ir tādi, kuri uzskata, ka ar seksu labāk nenodarboties tieši gaidību pēdējos mēnešos, jo tas var izraisīt priekšlaicīgas dzemdības. Skan smieklīgi, bet daži vīrieši nopietni domā, ka ar locekli var aizsniegties līdz bērniņam,» savā «Facebook» profilā ar zināšanām dalījās Aleksandrs.

«Tas ir kaut kas tāds, pie kā neesmu pieradis, tas ir ārpus manas komforta zonas. Bet biju pārliecināts, ka vajag vienkārši darīt. Nesanāk? Nekas! Taisām otro dubli. Atkal nesanāk? Tad trešo. Un tā kamēr sanāks kā bija iecerēts. Man uzreiz teica, ka pirmais raidījums būs visgrūtākais un sanāks vissliktāk. Es centos, lai nebūtu nu tā, ka galīgi slikti, bet tagad saprotu, ka otrais tiešām ir divreiz interesantāks,» par saviem panākumiem runā Sokolovs.

Pēc raidījuma daudzi skatītāji savu viedokli pauda Tviterī.

Komentāri (105)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu