Spolītis varētu kļūt par CSDD reklāmas seju, aģitējot pret braukšanu dzērumā (44)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) labrāt sadarbotos ar 12.Saeimas deputātu Veiko Spolīti, aģitējot pret automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, aģentūrai BNS atzina CSDD Sabiedrisko attiecību daļas vadītājs Jānis Aizpors.

Iepriekš Spolītis līdz ar paziņojumu par izstāšanos no partijas «Vienotība» norādīja, ka ir apsvēris ideju par iesaistīšanos kādā kampaņā, ar kuru viņš varētu palīdzēt cīņā pret automašīnu vadīšanu dzērumā. Viņš piebilda, ka, iespējams, to varētu darīt sadarbībā ar CSDD.

Aizpors norādīja, ka šobrīd vēl ir pāragri spriest par iespējamo sadarbības formātu ar Spolīti, bet pati ideja esot apspriežama.

Šobrīd CSDD vēl nav izstrādājis kampaņu priekš Līgo svētkiem, kad tradicionāli tiek reģistrēti salīdzinoši daudz satiksmes negadījumu, kas saistīti ar automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. «Jāskatās, lai tas [sadarbība ar deputātu Spolīti] ietu kopā ar kampaņu,» viņš teica, piebilstot, ka Spolītis līdz Līgo svētkiem arī varētu arī nākt klajā ar kādu iniciatīvu parlamentā dzērājšoferu problēmas risināšanai.

Aģentūra BNS ziņoja, ka Spolītis izstājies no «Vienotības», bet viņš neatteiksies no deputāta mandāta un turpinās strādāt parlamentā kā neatkarīgais deputāts.

Tāpat ziņots, ka Spolītis ieslodzījuma vietā jau izcietis sodu par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. Saeima decembrī piekrita deputāta Spolīša administratīvajam arestam uz piecām diennaktīm par braukšanu 1,4 promiļu reibumā.

Komentāri (44)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu