Satraukts «Ryanair» pilots vēršas pie pasažieriem; medicīnas students piedzīvo neaizmirstamus mirkļus (47)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: nicola.albertini, CC BY-NC-ND 2.0

Kāds medicīnas students «Ryanair» lidojuma laikā varējis likt lietā savas prasmes un zināšanas pēc tam, kad pilots vērsās ar lūgumu pie pasažieriem palīdzēt kādam sirmgalvim, kurš zaudēja samaņu. 

Ārvalstu mediji vēstī, ka 21 gadu vecais Aidens Vilsons baudījis savu lidojumu uz Spāniju, kad atskanēja satraukta pilota balss, aicinot atsaukties mediķus, jo kādai 80 gadus vecai kundzei pēkšņi kļuvis slikti.

Jaunietim izdevās stabilizēt sievietes stāvokli, kā arī nodot sievieti mediķu rokās pēc lidmašīnas nosēšanās.

Vilsons medijiem vēlāk stāstījis, ka juties kā Holivudas filmā, kad pilots aicināja atsaukties mediķus. Viņš pastāstīja, ka bijis nobažījies, vai apkalpes locekļi būs mierā, ka palīgā steidz students, tomēr nolēma pieteikties.

Students licis lietā savas prasmes un palīdzējis sievietei, kura īsi pēc nosēšanās atguvusi samaņu. Uz viņu lielu iespaidu atstājis tas, ka pilots nāca lūgt, vai ir nepieciešams pārvirzīt lidmašīnu uz tuvāko lidostu Parīzē.

Galu galā lidmašīna veikusi ārkārtas nosēšanos Buvē lidostā Parīzē, kur sievieti sagaidīja mediķi.

Pēc tam lidmašīna turpināja ceļojumu uz Alikanti Spānijā.

«Ryanair» atvainojās pasažieriem par notikušo kavēšanos.

Komentāri (47)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu