Degvielas cenas turpina samazināties (72)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Edijs Pālens/LETA

Degvielas tirgotāja «Statoil Fuel&Retail Latvia» («Statoil») staciju tīklā degvielas cena samazināta vēl par vienu centu gan benzīnam, gan dīzeļdegvielai un atsevišķās šī zīmola degvielas uzpildes stacijās (DUS) litrs degvielas maksā jau mazāk par vienu eiro, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Degvielas kategorijas vadītājs Armands Žubulis skaidro, ka, piemēram, DUS «Mīlgrāvis» 95.benzīns maksā 0,997 eiro litrā, bet dīzeļdegviela - 0,999 eiro litrā. Arī DUS «Purvciems 123» dīzeļdegvielas cena ir 0,999 eiro litrā, bet DUS «Sigulda 123» 95.benzīna cena - 0,997 eiro litrā.

Šobrīd vidējā 95.benzīna un dīzeļdegvielas cena «Statoil» tīklā ir 1,044 eiro litrā. Kopumā kopš 2014. gada jūlija benzīna cenas mazumtirdzniecībā ir samazinājušās par 33 centiem, bet dīzeļdegvielas cenas - par 26 centiem.

Kā ziņots, jau pagājušajā nedēļā, 14.janvārī, degvielas tirgotāji samazināja degvielas cenas un dažās degvielas uzpildes stacijās litrs degvielas maksāja zem viena eiro.

Komentāri (72)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu