Ar ko nodarbojās šīs Holivudas zvaigznes pirms kļuva slavenas? Top 10 (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Reuters/Scanpix

Dažreiz mums liekas, ka sapņot nav jēgas un sapņi nepiepildās,  taču tas nebūt tā nav. Ar sapņiem, cerībām un mērķiem var panākt daudz, to pierādījušas vairākas slavenības, kuras savu karjeru sāka pilnībā no nulles. Esam apkopojuši 10 slavenības un viņu kādreizējās nodarbošanās.

Jay Z

Pirms reperis Jay Z kļuva populārs ar savu mūziku, kā arī pirms apprecējās ar dziedātāju Bejonsi, viņš bija narkotiku dīleris. Reperis žurnālam «Vanity Fair» atklāja, ka ieguvis biznesa zināšanas, jo reiz pārdevis narkotikas. «Es zinu visu par budžetiem. Agrāk pārdevu narkotikas,» atzinis hip-hopa mākslinieks.

Hjū Džekmens

Aktieris Hjū Džekmens ir atklājis pirms kļuvis par kino filmu zvaigzni, viņš bijis sporta skolotājs vidusskolēniem. Reiz Hjū kādā «sarkanā paklāja pasākumā» saticis vienu no saviem skolēniem, abi pārrunājuši veco labo laiku notikumus.

Dženifera Anistone

Aktrise Dženifera Anistone kļuva atpazīstama pateicoties lomai seriālā «Draugi» (Friends). Pirms aktrises karjeras uzsākšanas naudu iztikai viņa pelnījusi tīrot tualetes. «Kad biju jauna, pelnīju naudu tīrot tualetes. Patiesībā man tas ļoti labi sanāca,» kādā intervijā atklāja Anistone.

Gvena Stefani

Pirms dziedātāja Gvena Stefani kļuva par populāru dziedātāju, viņa bijusi pavisam parasta meitene. Agrāk viņa pelnīja iztiku slaukot grīdas kādā restorānā.

Madonna

Lai īstenotu savus sapņus Madonna pārcēlās uz dzīvi Ņujorkā, pirms spožās dziedātājas karjeras, viņa strādājusi kādā virtuļu veikalā. «Mani no turienes atlaida, jo šļakstīju klientiem virsū virtuļu pildījumu,» atklāja mūziķe.

Džonijs Deps

Režisora Tima Bērtona mūza Džonijs Deps šobrīd ir populārs aktieris, kā arī vairākkārt atzīts par pasaulē seksīgāko vīrieti. Interesanti, ka pirms savas spožās karjeras Deps pārdevis lodīšu pildspalvas.

Megana Foksa

Aktrise Megana Foksa šobrīd tiek uzskatīta par vienu no pievilcīgākajām sievietēm pasaulē, pie daudzām lomām kino filmās viņa tiek tieši pateicoties savam izskatam. Tomēr izrādās, ka šī amerikāņu skaistule kļuva slavena, viņa tērpusies banāna kostīmā strādājusi kādā augļu un dārzeņu kokteiļu kafejnīcā.

Diddy

Amerikāņu mūziķis un producents Diddy šobrīd ir veiksmīgs mākslinieks, kurš ieguvis trīs «Grammy» balvas. Pirms viņa spožās karjeras mūzikas jomā, Diddy tīrījis tualetes kādā meksikāņu restorānā.

Bils Marijs

Pirms spožās karjeras kino jomā amerikāņu aktieris un komiķis Bils Marijs pārdevis kastaņus pie kāda pārtikas veikala.

Džordžs Klūnijs

Pirms Džordžs Klūnijs kļuva par slavenu kino aktieri, viņš pārdevis apdrošināšanas polises.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu