Pašmāju modelis un mājsaimniece «Erotā» sola pārsteigumus (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Fotogrāfs: Igors Dubakovs , stiliste: Eva Grišāne

Šogad «Erota» apmeklētājus 20. un 21. februārī Ķīpsalas hallē izklaidēs un festivāla atmosfēru uzkarsēs ne vien iekārojami viesmākslinieki, bet arī divi enerģiski vadītāji – seksīgais modelis Kristaps Vilde un draiskā mājsaimniece Sigita Brazdauska.

Daudzu sieviešu iekāres objekts – seksīgā un muskuļotā auguma īpašnieks – Kristaps Vilde ir modelis, fitnesa treneris un ielu vingrošanas kustības entuziasts. No 2014. gada izskatīgais jaunietis strādā par modeli Ginta Budes modes namā un vairākkārtēji ir defilējis pa mēli pašmāju modes pasākumos un ballītēs. Tāpat viņš vada pašdibināto ielu vingrošanas komandu «Limitless» un ir «World Street Workout and Calisthenics Federation» biedrs. Kristaps vienmēr ir atvērts jauniem izaicinājumiem, un viens no tādiem noteikti būs «Erota» vadīšana.

«Ar nepacietību gaidu erotikas festivālu, jo tā vadīšana man būs pavisam jauna un unikāla pieredze. Kopā ar savu skatuves partneri, ar kuru mums bija klikšķis jau pirmajā tikšanās reizē, darīsim visu, lai šie divi vakari ikvienam apmeklējam būtu neaizmirstami,» stāsta Kristaps.

Tandēmā ar Kristapu uz «Erota» skatuvēm kāps burvīgā Sigita Brazdauska, kuras žilbinošais smaids ir apbūris ne vienu vien vīrieti. Sigitas draugi par viņu saka, ka Sigitai ideāli padodas divas lietas – bērni un kūkas. Neticēsiet, bet pirmie viņai ir veseli trīs, savukārt gatavotās kūkas – tādas, kas mutē kūst.

«Kad uzzināju, ka mans skatuves partneris būs Kristaps, pirmā doma bija – piespēlējuši man tādu iedomīgu, «uzkačātu» čali. Bet tad mēs iepazināmies, un sapratu, ka esmu kļūdījusies. Kristaps, izrādās, ir jauks, vienkāršs puisis, un nenoliegšu – ļoti simpātisks,» atzīst Sigita.

Festivāla vadītāji tērpsies ekstravagantā Latvijas dizainera Jurija Kupianska jeb Kupiansky darinātajos tērpos. Kupiansky, kurš ir veidojis apģērbus dažādām teātra izrādēm, mūzikas šoviem, reklāmas kampaņām un māksliniekiem, ļoti patīk pārsteigt cilvēkus, lai būtu ko atcerēties. Tāpēc nav nekādu šaubu, ka viņam tas izdosies, ietērpjot arī Kristapu un Sigitu. Var gadīties dažādi pārsteigumi, iespējams, viens no viņiem paliks bez biksēm, otrs – bez krūštura!

www.erots.lv

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu