Andris Bulis: «Mans ķermenis ir mans darba instruments» (37)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

22.janvārī t/c «Galleria Riga» tika atklāts pirmais vīriešu veļas veikals Latvijā - «Gints Bude Riga». Par jaunā produkta reklāmas «seju» izvēlēts pievilcīgais pašmāju aktieris Andris Bulis. 

«Klasiskais jautājums no cilvēkiem, kāpēc es piekritu šim, man liek domāt, ka esmu piekritis nežēlīgākajam, kam var piekrist. Tomēr tā ir patīkama uzdrošināšanās no Ginta puses - pievērst uzmanību vīriešu apakšveļai. Viņš ir atļāvies iet drosmīgu ceļu un teikt: Vīrieti, nebaidies no sevis!» par piekrišanu projektam runā Andris Bulis.

Jaunā vīriešu veļas veikala reklāmas fotogrāfijas ir pikantas un atkailinošas. Andris tajās redzams gandrīz kails, taču viņš nebaidās no tā, ko cilvēki padomās ejot garām veikalam.

«Kad foto tika uzņemti, sapratu, ka agri vai vēlu tas notiks. Protams, kad redzi to visu lielu un tuvu, ir mazliet citādāk. Galvenais, lai mans ģīmis neatbaida cilvēkus. Svarīgi ir, lai cilvēki nāk iekšā un nepaliek vienaldzīgi,» paskaidroja aktieris.

Ķermenis kā darba instruments

«Man ar sportu nav sliktas attiecības. Kā aktierim, mans ķermenis ir mans darba instruments, tāpat kā balss. Man ir cieņa pret skatītāju un sevi, nevaru atļauties būt kultūrists. Ja es jūtos ērti un veselīgi - es uzskatu, ka esmu formā,» atklāja Andris, piebilstot, ka būt formā ir darbs ar sevi. «Lai arī kā gribas apēst ko neveselīgu, labāk pagaidīt pus stundu un paēst kvalitatīvi. Mums ir tik plašas iespējas, ka cilvēkam pašam jābūt spēkam izvēlēties.»

Kas ir svarīgāk sievietēm - ērtums vai pievilcīgums?

Varētu šķist, ka par pievilcīgu apakšveļu vairāk domā sievietes nekā vīrieši, tomēr, kas tad ir svarīgāks - pievilcīga veļa, par kuru ir sajūsmā mīļotais cilvēks vai komforts? Andris atklāja, ka viņam pievilcīga sieviešu apakšveļas liekas tāda, kurā viņa jūtas ērti.

«Nedrīkst būt tā, ka sievietei ir skaista apakšveļa, bet viņa ir sakodusi zobus. Mežģīnes sievieti vienmēr padara skaistāku, ne velti kaut kur Krievijā tās ir aizliegtas. Protams, liela daļa sievietes pašas zina, kurā veļā izskatās skaisti. Apsveicu tos vīriešus, kuri riskē un dāvina sievietēm veļu, tādu kura viņiem pašiem šķiet skaista, tā ir intīma un personīga dāvana. Ne bieži sieviete vīrietim saka, ka viņš ļoti labi izskatās apakšveļā. To saka vīrietis. Es domāju, ka īsts vīrietis zina, kāda veļa viņam patīk un māk pasniegt to sievietei tā, ka viņa to velkās.»

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu