Aleks Boldvins izdos jaunu autobiogrāfiju (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Aleks Boldvins sarakstīs jaunu autobiogrāfiju «Nevertheless», ko plānots laist klajā 2016.gadā, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Izdevniecības «Harper» pārstāvis Džonatans Bērnems raksturoja gaidāmo grāmatu kā «smieklīgu, nedaudz kaujiniecisku, dažbrīd aizkustinošu». Tajā aprakstītas dažādas tēmas, sākot ar aktiera bērnību un beidzot ar viņa uzskatiem par politiku un medijiem.

«Viņš raksta par savu ģimeni, mīļākajām, draugiem un ienaidniekiem, stājas pretī saviem pagātnes dēmoniem, izdzīvo savas karjeras virsotnes un zemākos kritienus, kā arī ar vislielāko atklātību stāsta par savu dzīvi».

56 gadus vecais Boldvins filmējies drāmās, piedzīvojumu filmās un komēdijās. Viņš saņēmis «Oskara» balvas nomināciju par tēlojumu filmā «The Cooler», taču viņa pēdējā laika nozīmīgākā loma ir komēdijseriālā «30 Rock».

90.gados Boldvins bija precējies ar aktrisi Kimu Beisingeri, taču 2000.gadā pāris uzsāka šķiršanās procesu un cīnījās par aizbildniecību pār meitu. Boldvins par tiesāšanos rakstīja iepriekšējos memuāros «A Promise to Ourselves: A Journey Through Fatherhood and Divorce».

Boldvins vairākkārt iekļuvis ziņu virsrakstos savas nesavaldīgās dabas dēļ. Reiz viņš uzsāka dusmīgu tirādi lidmašīnā, kad viņam palūdza izbeigt spēlēt mobilo spēli «Words with Friends».

Viņa televīzijas raidījums «Up Late with Alec Baldwin» tika atcelts pēc tam, kad Boldvins iekļuva asā strīdā ar preses fotogrāfu.

Bolvins filmējies vēl neiznākušajā asa sižeta filmā «Mission: Impossible 5» («Neiespējamā misija 5») un režisora Kamerona Krova romantiskajā filmā, kurai vēl nav dots nosaukums, ar aktieriem Bredliju Kūperu un Emmu Stounu galvenajās lomās.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu