Foto: Šova «Precamies?!» vadītāja līdz ausīm iemīlējusies Kirkorovā (128)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/mara.osuroka

Televīzijas šova «Precamies?!» viena no vadītājām, astroloģe Māra Ošuroka vairs nespēj iztēloties savu dzīvi bez Krievijas estrādes mākslinieka Filipa Kirkorova, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

Jau četrus gadus Māra brīvo laiku velta domām par Filipu Kirkorovu, kā arī izmanto katru iespēju, lai viņu satiktu. Lai viņu satiku Ošuroka devusies uz Kirkorova koncertiem vairākās pasaules valstīs.

Māras sociālo tīklu profilos redzamas vairākas fotogrāfijas ar krievu estrādes mākslinieku. Vairākos foto Māra un Filips redzami kopā, parasti pēc koncertiem astroloģe dodas mākslinieku sveikt ar ziediem.

Pati Māra atklāj, ka viņas aizraušanās ar Filipu sākusies pirms apmēram četriem gadiem, kad aizvien biežāk dziedātājs parādījies astroloģes sapņos. Viņu tas ieinteresējis un Māra saprata, ka, iespējams, tas ir sauciens pēc palīdzības.

«Paskatījos mākslinieka horoskopu. Ieraudzīju, ka patiešām viņam dzīvē ir iestājies grūts periods - gan veselības ziņā, gan privāti, ka no viņa var novērsties, ka viņam visapkārt ir dažādas intrigas,» atklājusi Māra.

Ar laiku astroloģe iemīlēja Krievijas dziedātāja mūziku un šobrīd ir kļuvusi par Kirkorova kvēlāko fani. Trīs gadu laikā «Precamies?!» vadītāja apmeklējusi vairāk nekā 20 viņa koncertus astoņās valstīs.

Komentāri (128)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu