Skandalozo Lindsiju Loenu no ballītes neattur pat reta slimība (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Neskatoties uz to, ka skandalozā aktrise Lindsija Loena saslimusi ar retu slimību «čikungunju», tas viņu nav atturējis no kārtējās trakulīgās ballītes, vēsta ārvalstu bulvārprese.

Pirms kāda laika aktrise Lindsijai Loenai tika diagnosticēts kāds rets vīruss «čikungunja». Neskatoties uz to, ka slimībai ir raksturīgs stiprs drudzis un izsitumi, aizvadītajās brīvdienās aktrise Lindsija Loena atpūtusies kādā Parīzes naktsklubā «Le Titty Twister». Aculiecinieki vēsta, ka viņa izklaidējusies līdz pat pieciem rītā.

«Ballīte viņa dejoja visu nakti, turklāt ļoti tuvu «Dj Cassidy»,» stāsta aculiecinieks.

Nākamajā dienā aktrise Parīzes modes nedēļas ietvaros apmeklējusi modes zīmola «Saint Laurent» skati.

Pateicoties aktrises izklaidīgajai uzvedībai, viņa jau vairākkārt bijusi aizturēta par braukšanu alkohola reibumā un kokaīna glabāšanu. Loena ir mēģinājusi ārstēties rehabilitācijas klīnikā, taču tur sagādājusi vien vienīgas nepatikšanas.

Slavenību tenku portāls «TMZ» vēsta, ka Loenai, iespējams, ir vēl kādas nepatikšanas, jo aizvadītajā nedēļa viņai tika piemērots sabiedriskais darbs.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu