Karstasinīgais Banderass paziņo, kas ir viņa mūža mīla (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Aizvadītā gada jūnijā pēc 18 laulībā pavadītiem gadiem izšķīrās viens no populārākajiem Holivudas aktieru - Antonio Banderass un Melānija Grifita. Lai arī abi ir gājuši katrs savu ceļu, Antonio atzinis, ka Melānija vienmēr viņam būs svarīga.

Intervijā spāņu televīzijas šovam «El Hormiguero», spāņu aktieris Antonio Banderass atklāja: «Šis ir bijis smags gads. Man bija daudz darba un arī mana privātā dzīve bija smaga, tomēr dzīve turpinās.»

«Es patiešām apbrīnoju Melāniju kā aktrisi... Viņa ir persona, kuru es mīlēju, mīlu un mīlēšu vienmēr, neskatoties uz to, kāds ir mūsu attiecību statuss,» paziņojis aktieris.

Ārvalstu bulvārprese ziņo, ka šobrīd Antonio Banderass satiekas ar holandieti Nikolu Kimpelu, kura nodarbojas ar investīciju konsultēšanu.

Banderass iepriekš bija precējies ar spāņu aktrisi Anu Lesu, astoņus gadus ilgušo laulību šķirot 1996.gadā un tajā pašā gadā salaulājoties ar Grifitu.

Grifita iepriekš precējusies trīs reizes, tostarp divas reizes ar aktieri Donu Džonsonu.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu