Piecas lietas, ko vīrieši dara pirms randiņiem (60)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kad vīriešiem gaidāms pirmais randiņš, kas viņiem liekas ļoti svarīgs, viņi pirms satikšanās cenšas paveikt vairākas lietas. Iespējams, jums, dāmas, tas viss liks pasmaidīt!

1. Vairākas dienas iepriekš pievērš uzmanību savai ēdienkartei

Protams, reti kurš vīrietis pirms tam ievēros diētu, kā pārsvarā dara sievietes, bet dažas dienas pirms randiņa viņš seko līdzi, ko ēd. Tāpat arī randiņa vakariņās viņš nepasūtīs ēdienus ar ķiplokiem vai tādus ēdienus, ko labi nepārstrādā viņa vēders, raksta «womenshealthmag.com».

2. Pirms randiņa jāatpumpējas

Lai cik smieklīgi tas liktos, vīrieši, kolīdz zināms, ka gaidāms pirmais randiņš, sāk aktīvi sportot. Pat randiņa rītā viņi centīsies kaut kur pievilkties vai pāris reizes atpumpēties...

3. Mati, nagi, bārda...

Visi vīrieši pēc dušas jūtas kā no jauna piedzimuši - viņiem liekas, ka kārtīga duša īsi pirms paša randiņa ir tas, kas vajadzīgs. Tad noteikti seko bārdas skūšana un spalviņu likvidācija nāsīs. Vīrieši neaizmirst arī aplūkot savus nagus un savest tos kārtībā, ja kaut kas nav labi, un vēl pāris minūtes viņi velta matu sakārtojuma pielabošanai. Tas viss kopā aptuveni 20 minūtes. Un tad vēl smaržas!

4. Ko lai velk mugurā?

Nav tā, ka vīrieši paķer pirmo, kas karājas skapī, vai, ja ir vajadzība, - tiek izvandīta netīrās veļas kaudze. Nē, vīrieši domā, kas būs mugurā pirmajā randiņā, un nereti pat speciāli dodas iepirkties. Viņi tāpat kā sievietes padomā arī par apakšveļu. Kas zina...

5. Piekārto savu dzīvesvietu

...jo ja nu vakars izvēršas ar turpinājumu pēc vakariņām? Vai mājās ir lieka vīna vai šampanieša pudele? Vai ir sveces? Vai vannas istaba ir tīra un netīrās drēbes ir novāktas?

Komentāri (60)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu