Internetu «uzspridzina» ziņa: atrasta Putina meita (221)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Kādam krievu žurnālistam, iespējams, izdevies atrast Krievijas prezidenta Vladimira Putina meitu Jekaterinu, vēsta ārvalstu mediji.

Ar šādu sensacionālu paziņojumu klajā nācis žurnālists - blogeris Oļegs Kašins, kura uzmanību piesaistījusi kāda Katerina Vladimirovna Tihonova, kas pazīstama kā Maskavas valsts universitātes Zinātniskās padomes locekle un Nacionālā intelektuālās attīstības fonda direktore.

Tihonovas pagātne esot noslēpumā tīta, un zināms, ka pašlaik viņa aktīvi iesaistīta Maskavas valsts universitātes paplašināšanas projektā, ieguldot tajā 1,7 miljardus ASV dolāru, kurus viņai piešķīrusi valsts tikai tāpēc, ka viņa «ļoti pārņemta ar šo ideju».

Žurnālists savā blogā minējis vairākus faktus, kas viņam liekot domāt, ka šī sieviete ir Putina meita. Pirmkārt, Putina tantes uzvārds esot bijis Tihonova, tāpēc, pēc žurnālista domām, iespējams, savu uzvārdu Putina meita, kura rūpīgi slēpj savu identitāti, izvēlējusies par godu radiniecei.

Sociālās saziņas vietnēs publicēts video, kurās redzama minētās Tihonovas uzstāšanās akrobātiskā rokenrola sacensībās Maskavā. Viņas partneris tajās ir kāds Ivans Kļimovs, kura vārds esot atrodams arī starp Nacionālā intelektuālās attīstības fonda darbiniekiem. Daudzi uzskata, ka tā nav vienkārša nejaušība. Turklāt iepriekš mediji ziņojuši, ka Putina meita apprecējusies ar savu deju partneri.

Jāatzīmē, ka nav fotogrāfiju, uz kurām būtu redzamas Putina meitas. Oficiālos pasākumos viņas vienmēr fotografētas no mugurpuses. Internetā atrodamas vienīgi viņu bērnības dienu fotogrāfijas, tāpēc nevar apgalvot, ka žurnālista aprakstītā Tihonova tiešām ir Putina meita.

Šī ziņa gan momentā «uzspridzinājusi» sociālās saziņas vietnes, pēc kā žurnāls «Forbes» lūdzis komentāru Putina preses sekretāram Dmitrijam Peskovam.

«Nezinu, kas ir šī persona. Nevaru spriest, es nezinu. Daudzas meitenes līdz šim uzdotas par Putina meitām,» teicis Peskovs.

Jāatgādina, ka laulībā ar sievu Ludmilu Putinam ir divas meitas - 1985.gadā dzimusī Marija un 1986.gadā dzimusī Jekaterina.

Krievijas prezidents Vladimirs Putins ir pasaulē ļoti plaši zināma persona. Viņa aktivitātēm seko līdzi Kremlim lojāli žurnālisti, kā arī fotogrāfi un televīzijas kameras, taču par Krievijas prezidenta meitām un ģimeni nav tikpat kā nekas zināms.

Komentāri (221)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu