Deivids Bekhems pēc aiziešanas no futbola pieņēmies svarā? (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Par savu tēlu bijušais britu futbolists Deivids Bekhems uztraukties nevar, tomēr, kā izrādās, par to noraizējusies ir viņa četrus gadus vecā meita Hārpere.

Pirms pāris dienām Deivids Bekhems viesojās slavenajā amerikāņu sarunu šovā «Jimmy Kimmel Live». Sarunas sākumā raidījuma vadītājs uzreiz sāka jokot par to, ka Deivids ir pieņēmies svarā un izskatās resns tāpēc, ka vairs nespēlē futbolu. Izrādās, ka gluži tāpat domā arī viņa mazā meitiņa.

«Vienu dienu es mazgāju savu mazo meitiņu, mēs atradāmies vannas istabā. Kad izcēlu viņu no vannas un sāku slaucīt, viņa man teica: «Tēti, es tevi ļoti mīlu, bet man ļoti nepatīk tas, ka tu esi tik apaļš»,» sarunu šova laikā atklāja Bekhems.

Sarunu šovu laikā Deivids pastāstīja arī to, ka «piestrādā» par šoferi saviem bērniem. Katru dienu viņš pavada vairākas stundas, lai bērnus aizvestu un arī atvestu no skolas.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu