Uzmanību! Būtiska informācija visiem «Latvenergo» klientiem (443)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No februāra, norēķinoties par janvārī patērēto elektroenerģiju, stājas spēkā jaunā norēķinu kārtība, kurā AS «Latvenergo» saviem klientiem piedāvā divas norēķinu metodes – Izlīdzināto maksājumu vai rēķinu. 

Kā atgādina uzņēmumā, šobrīd vairs netiek saglabāta līdzšinējā norēķinu kārtība, kad klients pats aprēķināja savu maksājuma summu, tāpēc turpmāk maksājumu summu aprēķinās elektroenerģijas tirgotājs un nosūtīs klientam informāciju par to – vai tas būtu izlīdzinātais maksājums, vai ikmēneša rēķins.

«Klientiem, kuri izvēlējušies norēķināties pēc faktiskā patēriņa, saņemot rēķinu, atgādinām, ka līdz 3.februārim ir jānodod skaitītāja rādījums. Visērtāk to izdarīt klientu pašapkalpošanās portālā «www.e-latvenergo.lv», sūtot SMS īsziņu vai arī izmantojot «Latvenergo» mobilo aplikāciju. Rēķins tiks izrakstīts par iepriekšējā mēnesī patērētajām kilovatstundām, un to klients saņems pa e-pastu, pastu vai SMS veidā uz tālruņa numuru,» norāda uzņēmumā.

Savukārt tiem klientiem, kuri izvēlējās «Elektrum Universālais» vai citu produktu ar Izlīdzinātā maksājuma norēķinu metodi, ir jāizmanto «Latvenergo» sūtītā informācija, kurā bija kartīte ar ikmēneša izlīdzinātā maksājuma summu.

Sākot no februāra klientam katru mēnesi par patērēto elektroenerģiju ir jāmaksā šī summa. Ja ģimenē mainās elektroenerģijas patēriņš, jebkurā brīdī maksājuma summu ir iespējams izmainīt klientu portālā «e-latvenergo.lv» vai sazinoties ar «Latvenergo» klientu servisu. Ja kartīte ar ikmēneša IM summu ir noklīdusi, to ērti iespējams atrast un izdrukāt «e-latvenergo.lv», norāda uzņēmumā.

«Latvenergo» preses sekretāre Sandra Vējiņa norāda: «Klients līguma darbības periodā var arī brīvi mainīt norēķinu metodes, taču vēršam uzmanību uz to, ka atsevišķiem elektroenerģijas produktiem var būt pieejama tikai noteikta norēķinu metode – Izlīdzinātais maksājums vai rēķins.»

Komentāri (443)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu