Atklāta Mika Ozoliņa grēksūdze: Par parādiem, attiecībām un dzīvi (96)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook.com/miks.ozolins

«Kad pasaulē nāca mana meita es patiesībā biju depresijā - jutos apjucis, noguris, pārstrādājies un vairs nejutu dzīves baudu,» savā blogā raksta attiecību speciālists Miks Ozoliņš. Jau vairākkāt esam informējuši par Ozoliņa organizētajiem semināriem par seksu un attiecībām, kā arī viņa noslēpumiem par sievietēm. Piedāvājam jums izlasīt atklātu Mika grēksūdzi par parādiem, attiecībām un viņa patieso dzīvi. Tekstā esam saglabājuši autora rakstības stilu. Brīdinām par leksiku!

«Es biju parādā «Parex Bankai» vairāk kā $150,000 par dzīvokļa kredītu. Es biju Latvijā izlaidis uzfilmēto kinofilmu (kinoteātros tā veiksmīgi gāja 5 nedēļas), taču kopumā ASV un Kanādā naudu ar to krīzes laikā neatpelnījām. Protams, publiski to Latvijā nozākāja par «neveiksmi». Es biju padi**is lielisku sievieti un perfektas attiecības SAVA EGO DĒĻ, un kārtējo reizi, pašam negribot tiku krustām šķērsām izvazāts pa dzelteno presi… Es pirmo reizi dzīvē uzņēmu lieko svaru. Mēs ar Kimu ik dienu ēdām pa $1 picas šķēlei vai tunci no bundžām, un domājām kā varēsim atļauties mazajai autiņus. Lai pabalstītu ģimeni es pirmo reizi 10 gadu laikā aizgāju strādāt «normālā darbā», kas man riebās…

Tad nu es domāju- KO DARĪT TĀLĀK? Kā lai tāds parasts puisis no Āgenskalna kā es izsit savu vietu zem saules? Es labprāt Tev izstāstīšu taisnību par visu, un kā es nonācu tur, kur šobrīd esmu. Pilnīgi atklāti, bez sagrozījumiem presē.

Ar Aislijas (Eisley May Ozolina) nākšanu pasaulē notika tas, KAS IZMAINĪJA MANU DZĪVI. Es nolēmu uzņemties atbildību, un no sevis PIEPRASĪT SNIEGT VISLABĀKO savai ģimenei. Taču, kā cilvēks, kurš vienmēr ir bijis ieinteresēts PAŠIZAUGSMĒ, es turpināju sev vaicāt: «Kāda šim visam notiekošajam vispār ir JĒGA?» Es vienmēr biju to dzīves ķēdīti iedomājies savādāku: SAPELNĪŠU NAUDU, APPRECĒŠOS, un tad tik taisīšu BĒRNUS!

Taču Dievs un Visums zin labāk, kādas dzīves mācības mums nepieciešamas attiecīgajā dzīves periodā… Tā kā…

…Es ieskatījos dziļāk sevī un BEIDZOT ATZINU, ka mana šībrīža situācija ir vistiešākais atspoguļojums manām «vakardienas» domām un darbiem.

Bija PIENĀCIS LAIKS UZŅEMTIES ATBILDĪBU par savu un savu tuvinieku labklājību, kā arī UZŅEMTIES SAISTĪBAS uz visu atlikušo mūžu, ja vēlos savu dzīvi padarīt labāku gan finansiālā jomā, gan attiecību, gan garīgajā.

Varēju jau «atlikt uz rītdienu», bet varēju SĀKT TAGAD (pavērsiena punkta- meitas dzimšanas laikā). Kuru variantu izvēlēties bija VIEGLĀK? Atlikšanu.

Bet izvēloties kuru variantu, drīzāk SASNIEGSI SAVUS MĒRĶUS? To, kur kaut kas JĀDARA tā labā. Nākamais solis man bija IZDOMĀT KO DARĪT, lai es sasniegtu tos savus mērķus. Piedevām- man bija NULLE biznesa izglītības. Bet kas par to?

Es sapratu, ka papīri par senlaicīgas skolas sistēmas apgūšanu mūsdienās vairs absolūti NEKO NEGARANTĒ. Es izvēlējos mācīties kā uzbūvēt biznesu internetā konkrētās nišās no līderiem- no uzņēmējiem, kas neilgi pirms manis sasnieguši tādus rezultātus, kādus vēlos sasniegt arī es, nevis no profesora universitātē, kas neko līdzīgu nekad nav paveicis.

Es nesaku, ka otrais ir slikts variants. Vienkārši mūsdienu, strauji mainīgajā pasaulē es labprātāk mācos no «pašizcepta» miljonāra, nekā no teorētiķa-«dinozaura».

Piedevām, būt mūsdienu paaudzes daļiņai, kas vēlas pelnīt ar to, kas viņam patīk, nevis ko spiež virsū apkārtējie, nešķiet tik vienkārši, kamēr Tu nespēj SAREDZĒT IESPĒJU.

…Vēl ir vecāki, kuri turas pie iesūnojušās sistēmas pamatiem un borē to mums- dabū «reālu darbu», nevis «lidinies pa mākoņiem».

To «lidināšanos pa mākoņiem» es gan mūsdienās sauktu iespēju iztērēt 2-4 gadus sava laika (un līdz desmitiem tūkstošu $$) universitātē, saņemot papīru par vielas vai profesijas apgūšanu, kura vai nu vairs neeksistē, vai arī tajā VISS IR TIK KRASI MAINĪJIES (kā piemēram PR un interneta MĀRKETINGA jomās), ka bez pieredzes Tevi nevienam darba devējam nevajag.

…MANA LIELĀKĀ «IZGĀŠANĀS» ar seksa semināru klātienē Rīgā izrādījās LABĀKĀ MĀCĪBA un IEGUVUMS, jo tas mani kārtīgi pievērsa interneta mārketinga apgūšanai.

Es apņēmos iemācīties pelnīt internetā ar to, kas man patīk. Un mācīties no labākajiem!

Ieguldīju savu laiku, ieguldīju nelielos līdzekļus, kas mums bija…

Slīpēju savas lapas un piedāvājumu, pirku saucamo traffic savām lapām angļu valodā, centos saprast kas strādā un kas nestrādā… nepadevos.

Jau pēc pavisam neilga laika, palaižot www.miks.lv internetā man dažu dienu laikā «atnāca» ap 1,500 reģistrantu! Pavisam drīz no tiem 1,500 cilvēkiem daudzi jo daudzi pēc tam nevienam nezinot kļuva par klientiem).

Publisks seminārs, uz kuru atnāca 3 džeki < Monetizēta mājas lapa, kas man dažu mēnešu laikā atnesa vairākus TŪKSTOŠUS EUR no Latvijas klientiem vien!

Vai bija vērts iziet cauri šīm iepriekšminētajām «krustugunīm»? Absolūti.

Taču ar to es neapstājos. Gāju tālāk.

Vēlējos cilvēkiem sniegt iespēju lietot vienkāršu un jaudīgu sistēmu, kas ļautu ne tikai MAN, bet arī citiem:

  • Blogot par to, ko viņi vēlas (te nav saistība ar cilvēku konsultēšanu) un ar to automātiski pelnīt
  • Apgūt mūsdienīgākās interneta mārketinga zināšanas (kādas apguvu arī es) vienuviet un sākt pelnīt!
  • Piesaistīt paziņas un pat nepazīstamus cilvēkus ar to vien, ka rada interesi par savu jauno biznesu un arvien labāku dzīvesveidu ar saviem sociālo mediju ierakstiem jeb šēriem
  • Netirgot neko ne radiem ne draugiem, un neuzplīties ģimenes loceķļiem pārdodot kaut kādus krēmus (ko paši nelieto), negaršīgus enerģijas dzērienus vai pārdodot ceļojumu iespējas
  • Kārtīgi sekojot apmācību norādēm sasniedz sev vēlamos rezultātus (kā piem. nopelnīt papildus naudu un tērēt to kur gribi, nevis saņemt iespēju braukt ar Lexus vai BMW uz nākamo mēnesi :D )

Par laimi, es iepazinu puisi vārdā Kriss jeb Chris Jones, kurš šādu sistēmu bija salīdzinoši nesen kā radījis.

Kas notika ar pirmajiem cilvēkiem, kurus es iepazīstināju ar šo iespēju apgūt interneta mārketingu nepieceļoties no savas gultas un sākt pelnīt internetā?

Tādi paši latviešu vīrieši un sievietes kā Tu un es, kuri nekad nebija nopelnījuši internetā ne kapeikas, atguva gan ieguldījumus, gan guva 2x līdz 3x kāršu pelņu jau pirmo dienu laikā (rezultāti nav tipiski, jāieliek ir reālas darba stundas apmācībās un mārketingā).

Protams, šie cilvēki nav «zelta zivtiņas» meklētāji vai «loterijas biļetes» pircēji, kuri gaida, ka nu tik tagad uz galvas nokritīs zelta maiss.

Tas zelta maiss ir jānopelna. Un labākais ir tas, ka internetā viņu var nopelnīt.

Drīz paliks vairs tikai 2 biznesa tipi- tie, kas ir internetā, un tie, kas ir bankrotējuši!

Un kā iet man pašam, palīdzot tik strauji augošam cilvēku lokam? Mani ienākumi pieaug STRAUJĀK KĀ JEBKAD iepriekš.

Es nolēmu, un es neatlaidīgi darīju. Es neklausījos apkārtējo padomos par to, kā man būtu labāk dzīvot MANU DZĪVI.

Nav jau vienmēr svarīgi zināt kā viss notiks, bet ir JĀNOLEMJ kurp vai kurā virzienā Tu ej.

Mēdz teikt, ka dažkārt ceļā uz savu mērķi Tu atrodi vēl labāku sapni :)

Nu un kas, ka mani izsmēja žurnālisti un centās apturēt ceļā uz manu veiksmi? Veiksme ir jārada, to daudzi negrib saprast.

Viņi paliks savās vietās, es savā. Viņi rada savu realitāti un veido priekšstatus par cilvēkiem, bet es dzīvoju savā realitātē.

Un atklājot Tev par savu tagadni bez «starpniekiem»:

  • Gandrīz pilnībā esmu izlīdis no bankas parādiem (atmaksājot Parex bankai vairāk kā $100,000), īpaši pateicoties uzmundrinošiem uzņēmējiem (kas ir manā draugu lokā un biznesa komandā), kuri neļāva man «nokārt degunu», jo arī paši pirms manis ir izkūlušies vēl no lielākiem mēsliem. Tā nu viš i’- mēs mācamies un pilnveidojamies no šķietamajām kļūdām, kā dzīvē tā biznesā. Tad, kad esam «šokolādē», tad viss parasti iet gar ausi!
  • Esmu atguvis savu gara brīvību (lielā mērā dēļ regulāra tonusa uzturēšanas, ko daru ejot uz zāli un skatoties iedvesmojošus video šo apmācību sistēmā)
  • Esmu jau starp 4% cilvēku, kas diezgan labi pelna internetā (paverot arī iespēju investēt līdzekļus sirdij tuvos filmu projektos, un veidot iedvesmojošus video)
  • Strādāju no kurienes vēlos, tā teikt izbaudu «laptop lifestyle» privilēģijas :)
  • Brīvi ceļoju! Kā piemēram uz Losandžhelosu, kur tikko nosvinēju savu dzimeni pie okeāna (SKAT. ATTĒLU), un drīzumā- uz savas mīļotās meitenes Kimas dzimteni BARBADOSU :)

«Es Pagaidīšu Rezultātus- TAD TICĒŠU!»

Tā Skeptiķi Mums Mēdz Teikt

Tas ir kā teikt «es pagaidīšu kamēr man parādīsies muskuļi skatoties TV un dzerot aliņus, un tad es varbūt investēšu naudu sporta zāles abonementa iegādā».

Kā lai Tev parādās muskuļi, ja Tu nevingro vai neej uz zāli? Tikai vizualizējot tos?

Nolem, kam ķersies klāt. Tad veic nepieciešamās laika vai naudas investīcijas (vai abus, ja nepieciešams), un tad sanem rezultātus. Otraadi NEMĒDZ BŪT.

Negribi tērēt naudu liekot to sevis attīstībā? Bet ko Tev izmaksās tas, ja PALIKSI TUR, KUR TAGAD ESI? Bez pārmaiņām nav progresa.

Pastāvēs, Kas Mainīsies

Mūsu pašu Rainis reiz sacīja: «Pastāvēs, kas mainīsies.»

To arī es Tev piedāvāju. LIELAS IZMAIŅAS TAVĀ DZĪVĒ, ja vien Tu tās PATIESI VĒLIES.

Tu vari palikt tur, kur esi. Aizejot gulēt nodomāt «ko tas Miks tur samurgojis», nospiest nākamajā rītā modinātāja pulksteni, un doties kārtējā diskomforta piepildītā dienā, jo atrodoties darbā TU ZINI, ka esi vērts vairāk kā tas, ko Tev piedāvā šī pozīcija.

Tu vari arī sev klusībā piesolīt, ka «rīt nu gan es ķeršos klāt savu sapņu realizācijai», vai «šogad savedīšu kartībā savu figūru», bet dienām ejot tā arī tam neķerties klāt.

Tikmēr vēders aug kopā ar parādiem, biksēs caurumi kļūst lielāki, un ja Tev ir bērni, tad drīz viņi var Tev pajautāt «kāpēc Aislijas tētim ir laiks viņu aizvest uz skolu un no tās arī paņemt? Kā Aislija ar savu ģimeni var atļauties tik bieži ceļot?»

Tāpēc, ka Aislijas teetis to izvēlējās sev un savai ģimenei, un Aislijas tētis pats veido savu darba grafiku.

Visdrīzāk, ka es ne ar ko pamatos neatšķiros no Tevis. Es neesmu piedzimis bagātā ģimenē, es nenēsāju mistisku «laimes krekliņu». Es vienkārši pieņemu lēmumus, strādāju pie mērķu sasniegšanu (nevis tērēju laiku apskaužot «veiksminiekus»), un esmu gatavs saņemt atteikumus savā dzīves mācību pilnajā ceļā.

Cilvēki man dažkārt prasa- bet Mik, kā tad Tu zini ka EJ PAREIZO CEĻU? Atbilde nav nemaz tik sarežģīta. Ja Tevi teju IK DIENU dīda nemiers sevī, tātad Tava dvēsele vēlas ko citu (tā zin), un tātad Tu pagaidām neej pareizo ceļu.

Taču nostāties uz pareizajām sliedēm nav tik grūti! LĒMUMS manīt un UZLABOT savu FIZISKO FORMU vai FINANSIĀLO STĀVOKLI jāpieņem tikai vienreiz!

Viss pārējās ir tikai dažādas darbības, kuras Tu veiksi, lai beidzot SASNIEDZ SAVUS MĒRĶUS.

Ja katru dienu Tu baidīsies, svārstīsies, un domāsi pieņemt lēmumu vai ne- tad NOGLABĀSI SAVUS SAPŅUS lielākajā sapņu krātuvē- KAPSĒTĀ!

Padomā, cik daudz sapņu par rītdienu sev zārkā līdz ir noglabājuši simtiem tūkstoši cilvēku mūsu valstī vien!!!

Veiksmes Noslēpums

«Success is a lousy teacher. It seduces smart people into thinking they can’t lose.» – Bils Geitss

Tu vari pārvērst savas «neveiksmes» un savu dzīvesstāstu par savu lielāko ieguvumu!

Arī Tu esi pelnījis būt brīvs/brīva. Sāc ceļu uz savu sapņu realizāciju ŠODIEN, lai pavisam drīz ar saviem panākumiem Tu varētu iedvesmot arī citus.

Un, ja arī Tu vēlies mācīties no līderiem un interneta miljonāriem ceļā uz savu gara un finansiālo brīvību, tad…

  1. Nevilcinoties apmeklē www.miksozolins.com un piereģistrējies
  2. Sāc ar bezmaksas video noskatīšanos
  3. Neapstājies pie pirmajiem šķēršļiem, ja vēlies būt mūsu «brīvo vilku» pulkā

Man rūp Tava labklājība. Naudas pietiks visiem.

Viens no maniem sapņiem? Ka latvieši un mūsu valsts atgūtu tikpat daudz pārliecības par sevi un saviem spēkiem, cik tās mums bija vairākas paaudzes atpakaļ.

Mīlestībā pret Tevi, Latviju, un šo dzīvi,

Miks Ozoliņš

P.S. Tevis paša NOSTĀJA rada Tavu realitāti. Par nostāju pret dzīvi un dzīves situācijām katrs ir atbildīgs pats. Pārstāj uzvelt atbildību laika apstāķļiem, skaudīgiem tautiešiem un kolēģiem, valdību, likteni utt…

…nevis paša bezdarbībai, negatīvai nostājai pret jaunām lietām un mainīgo laikmetu, un BEZMĒRĶĪBAI.

Ja Tu man netici tad padomā, kāpēc šobrīd atrodies tieši tur, kur esi. Kas pie taa ir «vainīgs»?

Tava brīvība sākas ar Tavām domām un pārliecību par SAVU VEIKSMI, tāpēc neatstāj neko GADĪJUMA vai CITU ZIŅĀ. Nonākt labklājības virsotnē var tikai tas, kam ir mērķis. Līdzekļus, lai to sasniegtu Tu atradīsi, ja vēlēsies.

Tavi rezultāti ir atkarīgi no Tevis.

Komentāri (96)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu