Skandalozā Loena un viņas māte iesūdz tiesā telekanālu (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktrise Lindsija Loena un viņas māte Dina pirmdien par apmelošanu iesūdzējušas tiesā televīzijas raidījumu «Fox News Network», tā vadītāju Šonu Hanitiju un komentētāju Mišelu Fīldsu.

Manhetenas tiesā iesniegtajā prasībā izteikti iebildumi pret pārraidē izskanējušajiem Fīldsas izteikumiem, ka māte un meita kopīgi lietojot kokaīnu. Raidījums tika demonstrēts 2014.gada 4.februārī, divas dienas pēc «oskarotā» aktiera Filipa Sīmora Hofmana nāves no heroīna pārdozēšanas.

Pārraidē tika apspriesta tādu slavenību kā Vitnijas Hjūstones, Elvisa Preslija un Eimijas Vainhausas aiziešana mūžībā, kas bija saistīta ar narkotiku lietošanu. Fīldsa sacīja, ka «tas ir fakts», ka Lindsija un Dina Loenas kopīgi lietojot kokaīnu. Raidījumā «pilnīgi bezatbildīgi un ļaunprātīgi» norādīts, ka 28 gadus vecā Loena varētu būt nākamā «slavenību nekrologu sarakstā», norādīts iesniegtajā prasībā.

Loenas pieprasa kompensāciju par apmelošanu un apzinātu emocionālu pārdzīvojumu izraisīšanu. Viņas arī vēlas, lai «Fox News» pārtrauktu 4.februāra pārraides izplatīšanu.

Loenu advokāts Marks Hellers norāda, ka viņa klientes neesot saņēmušas atvainošanos par Fīldsas komentāriem. «Televīzijā atspoguļotajai informācijai vajadzētu būt patiesai,» viņš norāda. «Lindsija Loena ir ceļā uz savas karjeras atjaunošanu un dzīves sakārtošanu. Tamlīdzīgi izteikumi viņu var ļoti sāpināt.»

Kaut arī Loena pēc filmām «The Parent Trap» («Dvīņu slazdā»), «Freaky Friday» («Dīvainā piektdiena») un «Mean Girls» («Nekrietneles») bērnībā tika uzskatīta par daudzsološu aktrisi, pēdējos gados viņa ir slavena galvenokārt ar narkotiku lietošanu, auto vadīšanu reibumā, regulāru nonākšanu uz apsūdzēto sola un citām skandalozām izdarībām.

Kopš 2007.gada viņa vairākkārt tiesāta, taču līdz šim izvairījusies no reāla cietumsoda, ja neskaita aiz restēm pavadītas 87 minūtes tā paša gada novembrī.

Pēdējos gados viņa filmējusies epizodiskā lomā parodijkomēdijā «Scary Movie 5» («Šausmenīte 5»), bet pagājušogad televīzijas filmā «Liz&Dick» tēloja Elizabeti Teilori - viņas tēlojumu gan kritiķi skarbi nozākāja.

Loenas jaunākais sniegums ir galvenā loma erotiskajā trillerī «The Canyons», kurā viņas ekrāna partneris ir pornoaktieris Džeimss Dīns.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu