Top 10: Šīs filmas ir seksīgākas par «Greja piecdesmit nokrāsām» (36)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

11. februārī uz Latvijas kino ekrāniem parādījjās viena no gaidītākajām šī gada filmām «Greja piecdesmit nokrāsas» (Fifty Shades of Gray). Gaidot šo filmu, portāls «Huffingtonpost» saviem lasītājiem uzdeva jautājumu, kuras no klasiskajām filmām, viņuprāt, ir seksīgāka nekā erotiskās grāmatas bestsellera ekranizējums.

Lūk, 10 seksīgu filmu varianti:

«Pamatinstinkts»/ «Basic Instinct» (1992)

Filmas režisors: Pauls Verhoevens

Galvenajās lomās: Šārona Stouna, Maikls Duglass, Džordžs Dzundza

Filmas stāsts ir par kādu policijas detektīvu (Duglass), kurš vada brutālas slepkavības izmeklēšanu, kurā varētu būt iesaistīta skaista un pavedinoša sieviete (Stouna). Šī sieviete ir kriminālo romānu rakstniece, kas pēdējo reizi redzēta kopā ar upuri. Starp izmeklētāju un rakstnieci sākas romāns.

«Prom no Āfrikas»/ «Out of Africa» (1985)

Režisors: Sidnejs Pollaks

Galvenajās lomās: Merila Strīpa, Roberts Redfords, Klaus Maria

Sižets risinās 20. gadsimta koloniālajā Kenijā. Filmā kāda bagāta, dāņu izcelsmes sieviete (Strīpa) nolemj mācīt āfrikāņu izcelsmes bērniem rakstīt un lasīt. Vēlāk viņa iemīlas kādā medniekā, taču viņu attiecības neveidojas tik vienkārši, jo abi nāk no pilnīgi savādākām vidēm.

«Neuzticīgā»/ «Unfaithful» (2002)

Režisors: Adrins Lins

Galvenajās lomās: Ričards Gīrs Diāna Leina un Olivjērs Martinezs.

Filma ir par romānu starp jaunu franču vīrieti (Martinezs) un sievieti (Leina), kura vienmēr bijusi uzticīga savam vīram (Gīrs). Dēļ vīra greizsirdības, šī romāna sekas ir katastrofālas.

«No šejienes līdz mūžībai»/ «From here to eternity»(1953)

Režisors: Freds Cinnemans

Galvenajās lomās: Bārts Lankasters, Montgomerijs Klifts, Debora Kerra.

1941. gadā kāds jauns, izbijušais bokseris (Klifts) atsakās vēlreiz boksēties, lai gan to pieprasa viņa kapteinis, kurš vēlāk mēģina viņam atriebties. Vēlāk bokseris sāk dēku ar kapteiņa sievu (Kerra), turklāt šo romānu atklājot, viņai nāktos sēdēt cietumā 20 gadus.

«9, 5 nedēļas»/ «9,5 weeks» (1986)

Režisors: Adrians Lins

Galvenajās lomās: Mikijs Rurks, Kima Beisindžera, Margareta Vitona.

Filmas nosaukums norāda uz kāda romāna ilgumu, kas notika starp mākslas galerijas darbinieci (Beisindžera) un Volstrītas karjeristu (Rurks). Vīrietis ar dažādu seksuālu pieeju palīdzību cenšas pārbaudīt sievietes prāta un fiziskās robežas.

«Virsnieks un džentelmenis»/ «An officer and a gentleman» (1982)

Režisors: Teilors Hakfords

Galvenajās lomās: Ričards Gīrs, Debra Vingere, Deivids Keits.

Jauns vīrietis (Gīrs) vēlas kļūt par aviatoru, taču pirms tam viņam jāpabeidz aviācijas skola. Kad viņš satiek vietējo meiteni (Vingere), nākas izvērtēt vai viņu attiecības ir tik nozīmīgas, kā bērnības sapņa sasniegšana.

«Angļu pacients»/ «The English patient»(1996)

Režisors: Antonijs Mingella

Galvenajās lomās: Ralfs Fains, Džulieta Binoša, Viljems Defo

Kara beigās medicīnas māsa (Binoša) vēršas pie kāda ļoti smagi ievainota pacienta (Fains). Ar atmiņu uzliesmoju palīdzību, viņš cenšas pastāstīt par savu dzīvu un savu lielo mīlestību.

«Ķermeņa siltums» / «Body heat»(1981)

Režisors: Lorencs Kasdans

Galvenajās lomās: Viljams Hārts, Ketlīna Turnere, Ričards Krenna.

Floridu pārsteidz neparasts karstuma vilnis. Kāds advokāts (Hārts) sāk dēku ar precētu sievieti (Turnere). Vēlāk viņa lūdz, lai mīļākais palīdz noslepkavot viņas bagāto vīru.

«Absolvents»/ «The Graduate» (1967)

Režisors: Maikls Nikols

Galvenajās lomās: Dastins Hofmans, Anna Bankrofta, Ketrīna Rosa.

Nesen kopš augstskolas absolvēšanas, jauns vīrietis (Hofmans) uzsāk romānu ar sava tēva partnera sievu (Bankrofta). Vēlāk viņš iepazīstas ar viņas meitu (Rosa) un saprot, ka ir viņā iemīlējies.

«Viegli lielais»/ «The Big Easy»(1986)

Režisors: Džims Makbraids

Galvenajās lomās: Deniss Kveids, Elēna Barkina, Neds Bītijs.

Policijas leitnants (Kveids) izmeklē slepkavību. Lietā iesaistās arī advokāte (Barkina), kura cenšas apsūdzēt leitnantu policijas korumpētībā, tomēr viņi saprot, ka viņu starpā ir kas vairāk.

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu