Ekranizēs atlikušās divas triloģijas «Greja piecdesmit nokrāsas» grāmatas (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Britu režisore Sema Teilore-Džonsone apstiprinājusi, ka tikšot uzņemtas erotiskās triloģijas «Fifty Shades of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas») atlikušās divas grāmatas, vēsta laikraksts «The Guardian».

Par divu turpinājumu uzņemšanu paziņots faniem, kuri bija ieradušies uz īpašu gaidāmās filmas seansu Ņujorkas kinoteātrī «Zeigfeld».

Teilore-Džonsone sacīja televīzijas raidījumam «Today», ka esot noslēgusi līgumu par turpinājuma «Fifty Shades Darker» («Tumsa piecdesmit nokrāsās») uzņemšanu. Sociālajos tīklos baumo, ka kinolentes uzņemšana sāksies jūnijā, bet uz ekrāniem tā nonāks nākamā gada februārī, taču informācija nav apstiprināta.

«Tumsa piecdesmit nokrāsās» iznāca 2011.gadā. Pēc gada tai sekoja romāns «Fifty Shades Freed» («Brīvība piecdesmit nokrāsās»), kurā aprakstīta galveno varoņu Anastasijas Stīlas un Kristjena Greja laulības dzīve.

Visā pasaulē pārdoti apmēram 100 miljoni romānu eksemplāru. Grāmatas tulkotas vairāk nekā 50 valodās.

Teilores-Džonsones filma «Fifty Shades of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas») iznāks kinoteātros 13.februārī. Eksperti prognozē, ka tā būs starp 2015.gada populārākajām filmām.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu