Krištianu Ronaldu bijusī ir vīrieša meklējumos (54)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Zināmā futbolista Krištianu Ronaldu bijusī draudzene Irina Šaika paziņojusi, ka vēlas satikties ar vīrieti, kurš ir uzticams, vēsta «Page Six».

«Es meklēju vīrieti, kurš ir uzticams un godīgs pret savu sievieti. Manuprāt, šīs īpašības vīrietī ir pašas svarīgākās,» tā krievu modele Irina Šaika atklājusi kādā nesenā intervijā.

Ronaldu bijusī pastāstīja, ka plāni Valentīna dienai viņai vēl neesot, taču viņa grasās baudīt garšīgus ēdienus un dzert dārgu šampanieti. «Esmu krieviete, man garšo dārgs šampanietis,» intervijā paskaidrojusi modele.

Irina Šaika un Krištianu Ronaldu attiecības pārtrauca pirms apmēram mēneša, bulvārpresē vēstīts, ka zināmais futbolists vairākkārt krāpis savu mīļoto.

Šādas ziņas apstiprinājusi brazīliešu modele Andresa Jurača (Andressa Urach), viņa atklājusi, ka pārgulējusi ar Ronaldu 2013.gadā, kad Irina vēl bija futbolista draudzene.

Komentāri (54)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu