Siksna, Meloni un Antess iedziedājuši kopdziesmu un veido koncertšovu (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāji Žoržs Siksna, Roberto Meloni un Kaspars Antess klausītājiem nodod savu pirmo kopdziesmu «Mīlas musketieri».

Kā aģentūru LETA informēja mūziķu pārstāve Linda Sleja, jaunais singls ir arī pavasarī gaidāmā koncertšova «Trīs mīlas musketieri» tituldziesma.

Sleja pastāstīja, ka mākslinieki apvienojušies trio, lai klausītājus priecētu ar jaunu dziesmu programmu, kurā skanēs brašas un romantiskas dziesmas par mīlestību, tostarp Siksnas, Meloni un Antesa klausītāju iecienītās solodziesmas.

Dziesmu «Mīlas musketieri» speciāli jaunajai programmai ir radījis viens no «musketieriem» - Antess. Aranžējumu veidojis Andris Šīrants, ierakstā piedalījies arī akordeonists Kaspars Gulbis.

«Dziesma vēsta par to, ka mēs iestājamies par mīlestību - lai tā valdītu uz pasaules. Nevis varaskāre un citas muļķības, bet tieši cilvēciska mīlestība. It īpaši mīlestība pret dāmām, kuras mūsu trio klausītāju rindās ir absolūtā vairākumā,» par dziesmu pastāstīja Antess.

Koncertšovs «Trīs mīlas musketieri» pirmo reizi izskanēs 6.martā Inčukalna tautas namā. Pēc tam to varēs redzēt skatītāji arī Jūrmalā, Mārupē, Rojā, Slampē, Cēsīs, Liepājā, Ventspilī, Bauskā, Jēkabpilī un Tērvetē.

Dziedātāji Žoržs Siksna, Roberto Meloni un Kaspars Antess iedziedājuši kopdziesmu un veido koncertšovu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu