Igauņi aicina salīdzināt izturību saunu maratonā (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

22.februārī Igaunijas ziemas galvaspilsētā Otepē notiks Eiropas saunu maratons, kura laikā tā dalībniekiem pēc iespējas ātrāk jāatrod un jāapmeklē visas sacensību nolikumā noteiktās saunas noteiktajā teritorijā, aģentūru LETA informēja Valkas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Brūvere.

Eiropas saunu maratons norisināsies jau 16.reizi. Pērn tajā piedalījās 700 saunas draugu no Latvijas, Krievijas, Spānijas, Itālijas un Somijas, kas parāda milzīgo interesi par pasākumu. Pagājušā gada uzvarētāji uzdevumu veica 2 stundās un 29 minūtēs.

Sacensību laikā dalībniekiem būs pieejami arī āliņģi, baseini un citas saunu īpašnieku piedāvātās atrakcijas un izklaides iespējas. Pie finiša līnijas dalībniekiem jānodod tiesnešu rokās aizpildīta saunu apmeklējuma karte.

Uzvarētāja būs komanda, kura visas saunas apmeklējusi visīsākajā laikā. Pēc sacensībām dalībnieki varēs nobalsot par labāko saunu.

Eiropas saunu maratonu organizē Otepes Kultūras centrs, Otepes pašvaldība un Otepes saunu īpašnieki. Dalība pasākumā ir bez maksas.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu