Liene Šomase iesaka, kā Valentīna dienā pārsteigt mīļoto (67)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Lai gan savus mīļos būtu jāiepriecina visu cauru gadu, daudzi no mums tieši februārī arvien vairāk aizdomājas par interesantām iespējām, kā pārsteigt savu otro pusīti. Ar idejām, kā pārsteigt savu mīļoto, dalās dziedātāja un televīzijas raidījuma «Dzintara dziesmas» vadītāja Liene Šomase.

Dziedātāja Liene Šomase piekrīt uzskatam, ka mīlestībā svarīgi atzīties katru dienu nevis tikai uz svētkiem, un tā jāizrāda ne vien vārdos, bet arī darbos. Liene atminas kādu romantisku piedzīvojumu no savu draugu pieredzes.

Puisis aizvedis savu meiteni pastaigā uz brīnišķīgu vietu, viņš bija izgaismojis meža taku ar svecēm, bet noslēgumā – uzdāvinājis viņai tik daudz sarkanu rožu, ka tās knapi ievietojušās auto bagāžniekā.

«Manuprāt, tas ir oriģināli un ļoti romantiski. Turklāt šāds piedzīvojums ir ne tikai pārsteigums meitenei, tas sagādāja prieku arī pašam puisim. Tāpēc es iesaku – puiši, esiet drosmīgi, dodiet vaļu savam radošajam garam! Ne jau vienmēr ir vajadzīgas dārgas dāvanas – mums, īpaši Latvijā, kur daba ir tik iedvesmojoša, ir daudz iespēju radoši un romantiski pārsteigt savu mīļoto,» pārliecināta Liene Šomase, atgādinot, ka patiesa mīlestība ir tā, kas nes cilvēku gara lidojumā un liek ticēt labajam un smaidīt.

Un kā tu plāno iepriecināt savu mīļoto 14.februārī?

Komentāri (67)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu