Nopludinātas četras iepriekš neizdotas «Spice Girls» dziesmas (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Trešdien mūzikas straumēšanas pakalpojumā «SoundCloud» parādījās četras popgrupas «Spice Girls» 2000.gadā ierakstītas dziesmas, kas nākamajā dienā tika izdzēstas.

Tiek uzskatīts, ka iepriekš nedzirdētās dziesmas ierakstītas reizē ar trešo studijas albumu «Forever», kas nāca klajā 2000.gadā. Dziesmu nosaukumi ir «A Day In Your Life», «Pain Proof», «If It’s Lovin’ Your On Mind» un «Right Back At Ya» (vēl nedzirdēta popa versija).

Pēdējā no izlaistajām dziesmām ir atšķirīga versija no tās, kas tika iekļauta «Spice Girls» pēdējā studijas albumā.

Dziesmu ierakstīšanas laikā grupā bija četras dalībnieces, jo Džerija Halivela pameta «Spice Girls» 1998.gadā. Viņa no jauna pievienojās grupai 2007.gadā, kad tā devās atkalapvienošanās koncertturnejā un izdeva labāko dziesmu izlasi.

«Spice Girls» vēlreiz apvienojās uz uzstāšanos 2012.gada Vasaras olimpiskajās spēlēs Londonā. Tajā pašā gadā sāka izrādīt mūziklu «Viva Forever», taču tas cieta neveiksmi.

Vēl pagaidām nopludinātās dziesmas pieejamas sociālā tīmekļa vietnē «Youtube».

«A Day In Your Life»

«Pain Proof»

«If It’s Lovin’ Your On Mind»

«Right Back At Ya» (popa versija)

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu