Eds Šīrans Rīgā! (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/Apollo

16.februārī, dienu pirms savas dzimšanas dienas, uz «Arēnā Rīga» skatuves kāpa jaunais britu solists un komponists Eds Šīrans (Ed Sheeran). Koncerta laikā mūziķis izpildīja ne tikai dziesmas no sava jaunākā albuma «X», bet arī tādus hitus kā «You Need Me I Don't Need You», «Kiss Me» un «Give Me Love». Fotogalerijā ieskats koncertā!

Kad 16.februāra vakarā uz skatuves parādījās Eds Šīrans, nekavējoties sāka spiegt fanu pūļi. Līdz ar pirmajiem dziesmas vārdiem, koncerta apmeklētāji sāka dziedāt līdzi. Koncertturneja, kas sākās pagājušajā rudenī, ir tik labi apmeklēta, ka tikai pavisam nedaudzās vietās vēl neparādās uzraksts «Izpārdots».

Lai arī liela daļa no Šīrana dziesmām ir romantiskas mīlas dziesmas, no kurām daļa, tostarp «I See Fire», starp citu ir veltītas amerikāņu dziedātājai Teilorei Sviftai (abi satuvinājās līdz ar Šīrana pirmā albuma «+» panākumiem), jaunais britu komponists pierādīja, ka spēj ne to vien - otrajā koncerta daļā Eds «uzkurināja» publiku ar enerģisku un ne tik maigu uzstāšanos.

Mūziķa otrais albums «X» ierindojies pirmajā vietā 12 valstu (tai skaitā vienlaikus Lielbritānijas un ASV) topos un vēl citu 11 valstu hitparādēs atradies vismaz 5.vietā. Par minēto albumu Šīrans nominēts «Grammy» balvai.

Mūzikas straumēšanas serviss «Spotify» informē, ka Eds Šīrans kļuvis par visu laiku klausītāko mākslinieku. Viņa kompozīcijas klausītas vismaz 860 miljonus reižu, savukārt albums «X» klausīts 430 miljonus reižu.

 

Riga !

A photo posted by @teddysphotos on

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu