Klajā nāk nepatīkamas ziņas par Klūnija jauno sievu (97)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Džordža Klūnija jaunā sieva Amala Alamudina - Klūnija, iespējams, nemaz nav tik «balta un pūkaina», kā visi domā. Ārvalstu bulvārpresē parādījušās baumas, ka ar Amalu nemaz nav tik viegli sadzīvot.

«Ja apkalpošanas serviss viesnīcā vai restorānā nav ideāls, viņa uzreiz sūdzas darbiniekiem. Dažreiz atrasties viņai blakus ir īsts murgs,» atklājis kāds avots, bilstot, ka Amala mēdz kļūt nikna, ja, piemēram, dvieļi viesnīcā nav salocīti ideāli.

Savukārt Džordžs ir mazliet citādāks, viņš pret cilvēkiem, tai skaitā apkalpojošo personālu, izturas godprātīgi un iejūtīgi. Par šo Amalas personības pusi viņš ir pārsteigts, turklāt nereti atvainojas viņai par savu rīcību.

Jaunais Klūniju pāris nereti laiku pavada atsevišķi viens no otra - gan Amala, gan Džordžs daudz laika pavada strādājot.

Holivudas aktieris Džordžs Klūnijs un britu advokāte Amala Alamudina 29.septembrī oficiāli reģistrēja laulību dzimtsarakstu nodaļā Venēcijas domē.

Komentāri (97)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu