Britu aktrise nozagusi krievu modelei prinča Harija sirdi (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Lielbritānijas bulvārprese nevar vien nociesties, kad apprecēsies viens no iekārojamākajiem britu vecpuišiem - princis Harijs. Jau atkal uzvirmojušas jaunas ziņas par viņa iespējamo mīļoto.

Vietējie paparaci fotogrāfi pieķēruši princi Hariju (30) dodoties uz satikšanos ar pazīstamo britu aktrisi Emmu Vatsoni (24), kura popularitāti iemantoja pateicoties «Harija Potera» filmu sērijām.

Lai norunātu tikšanos ar Emmu princis Harija sazinājās ar abu kopīgajiem draugiem. Abi satikās apmēram desmit cilvēku kompānijā, taču izskatījās gluži kā tikko iemīlējušies.

«Emma izskatījās atbrīvota, viņa noteikti izbaudīja vakaru kopā ar Hariju,» atklājis kāds slepens avots.

Oficiālas ziņas par to, vai abi pēc tikšanās satikušies vēlreiz klajā nākušas nav, tomēr jāņem vērā, ka gan Emma, gan Harijs ir brīvi cilvēki.

Princis Harijs, kā jau kārtīgs vecpuisis, ik pa laikam izbauda sieviešu uzmanību. Pirms kāda laika presē parādījās ziņas par viņa mazo romānu ar krievu modeli Anastasiju Gusevu. Abi kopā romantiski pavadīja laiku Abu Dabi.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu