Auniņš Šons iekaro kino ekrānus (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

20. februārī, Latvijas kinoteātros sāks demonstrēt bērnu iemīļotā animācijas TV seriāla varoņa Auniņa Šona piedzīvojumus lielā kino versijā. Jaunā animācijas filma «Auniņš Šons. Filma» («Shaun the Sheep The Movie») jau ir ieguvusi nedalītas kritiķu simpātijas. Populārajā kino portālā «Rotten Tomatoes» 100 procentu skalā tā ir pat novērtēta ar visiem 100 procentiem.

Auniņš Šons ir galvenais varonis aizraujošā britu animācijas TV seriālā, kuru jau ir iepazinuši vairāk nekā 180 valstu, tai skaitā Latvijas, bērni. Jaunajā kino versijā viņš nolemj sev piešķirt brīvdienu no darbiem fermā un beidzot nedaudz izpriecāties. Tiesa, apņemšanās jautri pavadīt laiku atraktīvo filmas varoni noved pie neskaitāmiem piedzīvojumiem un pārpratumiem. Auniņš Šons pat nonāk Lielajā pilsētā, no kuras Šoniņam kopā ar savu ganāmpulku ir jāatrod ceļš mājup.

Piedzīvojumu kino stāsts «Auniņš Šons. Filma» ir tapusi vairākkārtējus «Oskarus» ieguvušajā animācijas studijā «Aardman Animations.» Tās mākslinieki jau ir veidojuši tādas populāras un atzinīgi novērtētas filmiņas kā «Voless un Gromits» un «Vistu dumpis».

Auniņa Šona kino versijas aizkulišu stāsti vēsta, ka pie filmas strādāja 20 izcili animatori, katrs dienā radot divas sekundes garu epizodi. Filmas kopīgais garums ir 1 stunda un 25 minūtes. To sapratīs ikviens skatītājs, jo tās varoņi runā paši savā valodā.

Filmas reklāmas rullītis:

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu