Ar jautrām izrādēm Rīgas Improvizācijas teātris svinēs dzimšanas dienu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/improvizacijalv

Rīgas Improvizācijas teātris ar izrādēm Rīgā un reģionos svinēs septīto dzimšanas dienu, aģentūru LETA informēja teātra menedžere Sabīne Kurmeļova.

Izrādes Rīgā, kinoteātrī «Splendid Palace», notiks 28.februārī un joku dienā, 1.aprīlī, plkst.20. Turklāt, lai svētku sajūtai nebūtu mazuma piegaršas, dzimšanas dienu teātris svinēs izbraukumos visu martu - 8.martā improvizatori viesosies Liepājas kafejnīcā «Kursas putni», 13.martā - Vidzemes koncertzālē «Cēsis», 26.martā - teātra namā «Jūras vārti» Ventspilī un 31.martā - Jelgavas Studentu teātrī.

Svinību programmā būs skatāma improvizācijas klasika «Ar šarmu pret karmu» - jautri un neparedzami stāsti par vitāli svarīgām tēmām.

Svētkus rīko Raimonds Ruzenieks, Elīna Geida, Valdis Sils, Viesturs Vizulis, Jānis Moisejs, Rihards Sniegs, Jānis Rozenvalds un Rīgas Improvizācijas teātra draugi.

Biļetes uz pasākumiem nopērkamas interneta vietnē «www.bilesuserviss.lv».

Rīgas Improvizācijas teātris jau sešas sezonas piedāvā izrādes kino «Splendid Palace» jaunajā zālē, kā arī piedalās un organizē starptautiskus improvizācijas teātra festivālus un meistarklases.

Improvizācijas teātris ir skatuves žanrs, kurā tiek izpildītas iepriekš nesagatavotas epizodes un garākas izrādes, spontāni īstenojot auditorijas ieteikumus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu