Rīgas «Dinamo» aizvadīs savu sezonas priekšpēdējo spēli (24)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Rīgas «Dinamo» svētdien Baltkrievijas galvaspilsētā aizvadīs savu priekšpēdējo spēli 2014./15. gada Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā tiekoties ar Minskas «Dinamo». Spēles sākums plkst. 16 pēc Latvijas laika, un to tiešraidē varēs vērot «Viasat Sport Baltic» kanālā.

Jebkādas cerības uz vietu KHL Rietumu konferences astoņniekā piektdien izgaisināja HK «Soči» 4:5 zaudējums pēcspēles metienos Čerepovecas «Severstaļ», jo Soču komanda šajā spēlē guva vienu punktu, kas izslēdza rīdziniekus, taču pašiem vēl nedeva vietu izslēgšanas spēlēs.

Vēlāk piektdien Rīgas «Dinamo» ar 3:1 Zagrebā uzvarēja «Medveščak», taču šai uzvarai nekādas nozīmes vairs nebija.

Minskas «Dinamo», kas konferencē ieņem piekto vietu, savā iepriekšējā spēlē mājās ar 3:1 uzvarēja Helsinku «Jokerit».

Atlikušajās divās spēlēs intrigu varētu raisīt cīņa par sezonas rezultatīvākā spēlētāja nosaukumu Rīgas «Dinamo» komandā, jo pirmos četrus šķir tikai trīs punkti. Linusam Videlam ir 33 punkti (10+23), Laurim Dārziņam 32 (13+19), Miķelim Rēdliham arī 32 (11+21), un Mikam Indrašim 30 (15+15).

Rīgas «Dinamo» komandas sastāvs izbraukumā

Vārtsargi: Jakubs Sedlāčeks, Džefs Delorjē un Salvis Balandīns.

Aizsargi: Krišjānis Rēdlihs, Kristaps Sotnieks, Oskars Cibuļskis, Čejs Genovejs,Milans Jurčina, Mārtiņš Porejs, Aleksandrs Jerofejevs un Ralfs Grīnbergs.

Uzbrucēji: Lauris Dārziņš, Miks Indrašis, Miķelis Rēdlihs, Linuss Videls, Kails Vilsons, Roberts Bukarts, Andris Džeriņš, Gints Meija, Mārtiņš Cipulis, Gunārs Skvorcovs, Kaspars Saulietis, Māris Bičevskis, Broks Troters un Rodrigo Ābols.

Septīto KHL sezonu Rīgas «Dinamo» noslēgs otrdien Mitiščos pret Maskavas apgabala «Atlant», kas šobrīd arī vēl pretendē uz vietu astoņniekā tāpat kā HK «Soči» un «Severstaļ».

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu