«Dejo ar zvaigzni» šovu pamet aktrise Evija Skulte (108)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Pēc piecu gadu pārtraukuma TV ekrānos atgriezās šovs «Dejo ar zvaigzni», kurā par galveno titulu un balvu - 5000 eiro sāka sacensties vienpadsmit pāri. Diemžēl, vienam pārim šī iespēja jau gāja garām, jo jau atklāšanas raidījumā, 22.02., šovu nācās pamest aktrisei Evijai Skultei ar partneri Raimondu Andersonu.

Šī vakara žūrijā vērtēja baleta pedagogs Vladimirs Ponomarjovs, sporta deju sacensību tiesnese un trenere, deju studijas 7 vadītāja Agita Mironova un mūziklu un muzikālo izrāžu horeogrāfs Alberts Kivlenieks.

Pēc žūrijas vērtējuma (17 punkti) līderos izvirzījās Diāna Kubasova, Lolita Novikova ar saviem deju partneriem.

Pēc interneta balsojuma visaugstāko punktu skaitu ieguva Gints Grāvelis ar deju partneri, bet skatītāju telefonu balsojumā - Diāna Kubasova ar deju partneri.

Dejām šovā aktrise Evija Skulte un starptautiskais klases dejotājs, Latvijas vicečempions 10 deju programmā Raimonds Andersons. «Es jūtos kā skolniece un man tas ļoti patīk. Mans deju partneris man pavēl un es cenšos, ja vēl uzslavu dabū - woow!» par šovu stāsta Evija.

Žūrija uzsvēra, ka Evija par maz dejās ļaujas savam partnerim un «skrien notikumiem pa priekšu».

Galvenais balsošanas veids kā jau katrā šovā paliek skatītāju balsojums - šogad balsot var ar telefona un interneta starpniecību. Dalībnieku telefona numuri nemainās visu desmit šova raidījumus.

Balsojums summējas no žūrijas punktu skaitu un skatītāju balsojumu.

Komentāri (108)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu