Keita Blanšeta pamet dzimto valsti (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Austrāliešu aktrise Keita Blanšeta ar vīru pārcelsies no Austrālijas uz ASV, pirmdien vēstīja vietējie mediji.

Blanšetas vīrs Endrū Aptons ir teātra režisors, kā arī vada teātra kompāniju «Sydney Theatre Company», kurā Blanšeta darbojās līdz 2012.gadam. Pēc pārcelšanās uz ASV Aptons iecerējis darboties kā rakstnieks.

«Tas bija ļoti grūts lēmums,» intervijā laikrakstam «Sydney Morning Herald» teica Aptons, norādot uz bērniem. «Mūsu galvenais apsvērums bija tāds, ka viņi joprojām ir vecumā, kad var mainīt dzīvesvietu, un tas sevišķi netraucē izglītības iegūšanai.»

«Mēs deviņus gadus dzīvojām Anglijā, un mums tas ļoti patika. Taču tagad vēlamies izmēģināt ASV. Tur televīzija piedāvā milzīgas iespējas, un, protams, Keitai ir izcila karjera kino,» viņš teica.

Blanšetas karjera aizsākās Sidnejā, kur viņa ieguvusi vairākas teātra balvas. No 2008. līdz 2012.gadam viņa dalīja «Sydney Theatre Company» mākslinieciskā direktora pienākumus ar vīru.

Blanšeta ir Austrālijas Kino institūta mecenāte.

Aptons atklāja, ka ASV vēloties atgriezties pie rakstniecības. «Es gribu atsākt neatkarīgā rakstnieka dzīvesveidu, kura man ļoti pietrūkst,» viņš sacīja. «Es vēlos veidot scenārijus televīzijai, kino un teātrim.»

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu