Oficiāli paziņo, ka «Jaunais vilnis» Jūrmalā nenotiks (164)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Konkursa «Jaunais vilnis» organizatori nav atsaukušies uz Dzintaru koncertzāles pārstāvju aicinājumu par rezervācijas apstiprināšanu pasākuma norisei, tādēļ šie tradicionālie datumi jau ir rezervēti citiem pasākumiem un «Jaunais vilnis» Jūrmalā šovasar nenotiks, aģentūrai LETA apliecināja koncertzāles vadītājs Guntars Ķirsis.

Viņš pastāstīja, ka koncertzāles pārstāvji jau kādu laiku vairs nav rēķinājušies ar «Jaunā viļņa» norisi un pašlaik ir jau sagatavots koncertzāles vasaras repertuārs. Tuvāko dienu laikā tas tiks publicēts, sacīja Ķirsis.

Kā ziņots, Jūrmalas pašvaldībā joprojām nav saņemti oficiāli rezervāciju atteikumi ne no «Jaunā viļņa», ne «Comedy Club» organizatoriem, taču, tā kā nav saņemti arī apstiprinājumi par pasākumu norisi, Jūrmalā jau tiek plānots Dzintaru koncertzāles vasaras repertuārs, aģentūrai LETA iepriekš pastāstīja Jūrmalas domē.

Kad repertuārs būs saplānots, dome informēs par vasarā plānotajiem pasākumiem.

Komentāri (164)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu